DEADLINE | Ultimele zile de votare pentru Nokia Lumia Design Competition - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

DEADLINE | Ultimele zile de votare pentru Nokia Lumia Design Competition

Published

on

Mai sunt sase zile pana la incheierea perioadei de votare, care va decide castigatorii celor trei premii puse in joc la Nokia Lumia Design Competition. Sunt inscrise in competitie 433 de idei indraznete pentru a transforma suprafata de pe spatele detasabil al smartphone-ului in cel mai cool suport de exprimare artistica.

Design-urile finaliste sunt dintre cele mai variate, pornind de la jocuri de culoare, schimbari de perspectiva si tehnici minimaliste, care continua lupta pentru voturile publicului pana pe 16 septembrie. Provocarea lansata de Nokia cerea participantilor sa se inscrie in competitie cu o creatie unica si originala, care sa fie, in acelasi timp, un manifest personal creativ si amuzant.

Puteti vedea aici design-urile finaliste.

Castigatorii celor 3 premii in valoare totala de 3.000 de euro si a celor 3 smartphone-uri Nokia Lumia 520, personalizate fiecare cu cate un design castigator, vor fi anuntati pe 17 septembrie. Astfel, castigatorul premiului I va primi 1.500 de euro, castigatorul premiului II – 1.000 de euro, iar castigatorul premiului III – 500 de euro. Competitia se desfasoara pe platforma de creatie TheCreator, la adresa: http://creator.iqads.ro/NokiaLumia520

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre notele acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala). Pe platforma The Creator sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si lucrarile finaliste de pana acum. Juriul final al competitiei urmeaza sa fie anuntat in urmatoarele zile.

Nokia Lumia Design Competition este o competitie de design organizata de IQads si Nokia, pe platforma de creatie The Creator. Partenerii media ai competitiei sunt hipmag si stencil.ro.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending