Connect with us

Life Style

DEBUT | Alina a filmat primul clip din cariera solo, pentru piesa „Tu ești vara mea”

Published

on

Reclame

Alina a filmat marți primul videoclip din cariera solo, pentru „Tu ești vara mea”, o piesă dinamică și optimistă, perfectă pentru sezonul cald.

Filmările au avut loc la Gura Portiței și au durat o zi întreagă, iar vremea a ținut cu tânăra artistă. „Locatia a fost mai frumoasă decât mi-am închipuit, sunt convinsă că vor fi niște cadre spectaculoase în clip. Deși se anunțaseră furtuni și ploi, am avut parte de o vreme superbă, cu mult soare”, a spus Alina.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul și coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov. „A fost prima colaborare cu Iulian, însă a decurs atât de bine, încât îmi doresc să lucrăm împreună și la următorul videoclip. Ținutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos în evidență trăsăturile, totul pentru un look natural, de vară”, a explicat tânăra.

Alina a jucat în clip rolul unei fete îndrăgostite, iar partenerul său a fost fotomodelul Mario Popescu. „Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care știu să își trăiască viața la maximum, știu să se bucure de libertate, vară, soare, dar și de momentele frumoase dintre ei”, mai spune Alina.

Până la lansarea videoclipului, puteți asculta aici piesa „Tu ești vara mea”, lansată împreună cu MediaPro Music:

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending