Connect with us

Vedete

Debut în actorie cu un rol principal pentru Eva Măruță!

CU CINE MAI JOACĂ ȘI CÂND E PREMIERA ?

Published

on

Reclame

Eva Măruță își face debutul în actorie, la doar 7 ani! Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță va fi protagonista noului film realizat de Vidra Productions, „Tati part-time”. Iată cine mai face parte din distribuție.  

Eva Măruță joacă în filmul Tati part-time 

Eva Măruță își face debutul pe marile ecrane! Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță joacă în filmul „Tati part-time”, alături de Alex Bogdan. Cei doi sunt protagoniștii noului film realizat de Vidra Productions, care va avea premiera în cinematografe la începutul anului viitor.  

„Vidra Productions anunță o comedie nouă pentru părinți cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale”, este mesajul transmis de Matei Dima, alias Bromania, și de Eva Măruță, pe conturile lor de Instagram.  

Primele informații despre film au fost publicate și pe pagina oficială de Facebook a viitorului proiect. „Tati part-time urmărește relația dintre Iustin (Alex Bogdan), un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată de la fina lui, Maya (Eva Măruță)”, este rezumatul filmului. 

Filmul reprezintă debutul cinematic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima. 

Din distribuția filmului „Tati part-time” mai fac parte și Doina Teodoru, Mihaela Teleoacă, Nelu Cortea, Alexandru Ion și Raluca Aprodu. 

SURSĂ ȘTIRE: TV MANIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending