Connect with us

ALL MEDIA

Debut în teatru pentru Iulia Vântur, alături de Horaţiu Mălăele

Iulia Vântur va juca într-o piesă de teatru regizată de Horaţiu Mălăele ce va avea premiera în această primăvară, la Teatrul Metropolis.

Redactia Radar de Media

Published

on

Iulia Vântur va juca într-o piesă de teatru regizată de Horaţiu Mălăele ce va avea premiera în această primăvară, la Teatrul Metropolis.

Prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine” care va reîncepe în curând la Pro Tv şi a Ştirilor Pro Tv din dimineţile de week-end va face parte din distribuţia unui musical ce cuprinde viaţa dramatică şi opera marelui pictor Toulouse Lautrec.

Provocarea actoricească este pentru Iulia cu atât mai mare cu cât ea, aflată la debutul în teatru, trebuie să dea viaţă mai multor personaje în această piesă.

“Voi fi prezentă pe scenă aproape pe toată durata spectacolului. Am şansa de a da viaţă mai multor personaje şi astfel, am reuşit să înţeleg mai bine epoca şi viaţa marelui Toulouse Lautrec. E o mare provocare pentru mine. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite – de la o artistă de cabaret la iubita pictorului – Susanne Valadon, de la cântăreaţa Jane Avril la mama lui Touluse Lautrec – contesa Adele.

E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Touluse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Touluse şi-a lăsat amprenta.”, povesteşte plină de emoţie vedeta Pro Tv, aflată în faţa unei experienţe complexe ce implică actorie, muzică şi dans.

Iulia Vântur, pasionată de domeniul actoriei încă din vremea adolescenţei, trăieşte în fiecare zi de repetiţii sentimentul despre care vorbeşte în fiecare ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine”, acela al unui vis împlinit:

“Am şansa de a mirosi, de a trăi teatrul dintr-o altă perspectivă, de a mă elibera de orice inhibiţie, de a-mi depăşi anumite limite. Prin acest spectacol cunosc şi mă transpun într-o epocă fascinantă, în zona mistrerioasă, interzisă a Moulin Rouge-ului. Mă bucur că am şansa de a lucra cu Horaţiu Mălăele, cu George Ivaşcu şi cu toată echipa, onoarea de a juca pe aceeaşi scenă pe care au jucat atâţia actori pe care i-am admirat din sală.”, spune plină de entuziasm Iulia.

Ea va încerca în lunile care urmează să se împartă eficient între repetiţiile la teatru, pregătirile pentru cel de-al unsprezecelea sezon “Dansez pentru tine” şi Ştirile Pro Tv. “Dacă faci cu suflet, te implici cu adevărat şi îţi place ce faci, găseşti energie. Toate proiectele în care sunt implicată sunt priorităţile mele în acest moment. Încerc să mă organizez foarte bine pentru ca oamenii dragi mie să nu se simtă neglijaţi.”, spune Vântur.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending