Debutul serialului DILA de la Kanal D, urmărit de peste un milion de telespectatori. Cifre detaliate, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

Debutul serialului DILA de la Kanal D, urmărit de peste un milion de telespectatori. Cifre detaliate, aici!

Published

on

Serialul  “Dila” a debutat excelent, luni seara, la Kanal D, adunand in fata micilor ecrane peste un milion de telespectatori si pozitionand statia pe locul doi in topul audientelor.

Luni, 20 aprilie, in intervalul 20:00-22:30, serialul “Dila” a inregistrat 6,8% Rating si 13,0% Share pe targetul All Urban, si 6,2% Rating si 11,6% cota de piata pe targetul National, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania. 

1.137.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit in intervalul mai sus mentionat dramatica poveste, minutul de aur, inregistrat la 21:16, adunand in fata micilor ecrane, la Kanal D,  1.388.000 de telespectatori.

Productia “Dila”, difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D, urmareste povestea imposibila de iubire dintre Dila (Hatice Sendil) si Riza (Erkan Petekkaya), pe fondul unei aprige lupte intre familiile acestora, dar si al conflictului intre lumea traditionala si cea moderna. Serialul cucereste publicul din Romania nu numai prin intriga puternica si personaje bine conturate, dar si prin reconstituirea unei atmosfere arhaice si coloana sonora.

Audiente Kanal D, serial Dila 20 aprilie 2015

Foto Credit: Kanal D

Sursa Cifre: Kantar Media

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending