Connect with us

Radio

Decembrie de poveste. Urmează un nou Crăciun în familia Europa FM

Published

on

Reclame

Decembrie a adus primul calendar advent în FM, pe frecvențele Europa FM, unul care a adăugat, pe lângă numărarea zilelor rămase până pe 25 decembrie, sfaturi practice pentru sărbători mai relaxate și lipsite de griji. Poveștile serilor de Crăciun, un proiect editorial aparte, a inspirat și alte posturi de radio să ofere spațiu poveștilor în serile premergătoare celei mai așteptate sărbători din an. 

De-acum, din Ajun și până în a doua zi de Crăciun, Europa FM completează programul de colinde și piese de sezon cu amintiri din copilăria vedetelor și echipei Europa FM. De la tradiții, cadouri, descoperiri și amintiri emoționante și până la o călătorie virtuală, pe parcursul celor trei zile, prin toată lumea în căutarea unor obiceiuri specifice și tradiții de Crăciun. 

Vineri, de la ora 19, la Europa FM va fi difuzată o ediție specială Europa Top Hit: Top 50 cele mai frumoase cântece de Crăciun.

Sâmbătă, pe 25 decembrie, de la ora 10 sună din nou, la Europa FM, Telefonul lui Moș Crăciun, un program în care cei mici au o linie directă pentru a sta de vorbă cu Moș Crăciun, care are grijă să le îndeplinească dorințele. Urmând o lungă tradiție, Telefonul lui Moș Crăciun a sunat toată săptămână la Europa FM, în toate programele, pentru copiii care au fost înscriși de părinți pe europafm.ro.

Advertisement

Tot sâmbătă, de la 13:00, echipa se reunește pentru un Crăciun în Familia Europa FM, un program cu emoții intense care aduc atmosfera sărbătorilor de ieri și de azi prin vocile cunoscute de pe frecvențele Europa FM.

Duminică, în a doua zi de Crăciun, singura emisiune de reportaje și interviuri radio – Lumea Europa FMvine cu o ediție specială, completată de ultima ediție din an a Mind Architect powered by Europa FM, în care Paul Olteanu și Cătălin Striblea ne ajută să ne setăm așteptările corecte pentru 2022 și să eliminăm din stresul asociat sărbătorilor de iarnă. 

Poveștile Serilor de Crăciun, începute pe 6 decembrie, se încheie duminică la Europa FM. Pe parcursul acestei luni, vocile Europa FM au adus poveștile clasice sau moderne Disney, în variante adaptate de Crăciun, seară de seară, înainte de ora 21. 

În această perioadă, Europa FM este radioul oficial al sărbătorilor și partenerul mai multor târguri de sezon. Printre ele, primul Târg de Crăciun din România care pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnăClassical Christmas Market, la București, dar și Târgul de Crăciun de la Cluj, care a fost la precedenta ediție pe locul 8 în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, clasament realizat de European Best Destinations.

Imediat după deschiderea oficială a pârtiilor de schi din Poiana Brașov, Europa FM le va da întâlnire iubitorilor sporturilor de iarnă și celor care caută distracție în aer curat, de la distanța potrivită, cu un nou sezon Europa FM Live pe Pârtie. Evenimentele de la munte vor avea loc în perioada vacanțelor școlare, dar și în fiecare weekend, până la venirea primăverii.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending