Connect with us

Emoţiile şi strălucirea de pe covorul roşu din Los Angeles se vor trăi LIVE pe Digi24 şi Digi Film. În direct din Cetatea Filmului, cele două posturi din portofoliul RCS & RDS prezintă ceremonia Oscar 2016. Transmisiunea în direct din noaptea de 28-29 februarie începe la ora 01:00.

Din studioul Digi24 Oana Zamfir şi invitaţii săi: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Dorian Boguţă şi regizorul Laurenţiu Damian vor comenta reacţiile vedetelor, şansele acestora la trofeu şi peliculele candidate la premiul pentru cel mai bun film.

“Duminică noaptea cu siguranţă nu vă lăsăm să aţipiţi. Am pregătit o ediţie specială, în care vom vorbi cu haz şi pasiune despre filmele bune, actorii preferaţi şi despre nominalizările mai neaşteptate”, spune Oana Zamfir, gazda nopţii de Oscar de la Digi24 şi Digi Film.

Seara de Oscar se anunţă a fi una plină de surprize. Cel mai aşteptat trofeu din acest an este în mod sigur cel pentru cel mai bun actor. Toţi ochii sunt aţintiţi asupra lui Leonardo DiCaprio, favorit pentru primul Oscar din carieră. Matt Damon, Eddie Redmayne, Bryan Cranston şi Michael Fassbender sunt şi ei în cursa pentru trofeu. Pentru cel mai bun rol principal feminim nominalizate sunt Brie Larson, Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Jennifer Lawrence şi Charlotte Rampling.

Luni, 29 februarie, de la ora 23:00 – cele mai bune momente ale Galei Premiilor Academiei Americane de Film, sunt într-o ediţie specială, la Digi24, cu Oana Zamfir.

Invitat: jurnalistul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu.

Detalii despre istoria Oscar şi celelalte nominalizări la ediţia din 2016 pot fi accesate pe www.digi24.ro. Gala Oscar 2016, POATE fi urmărită şi în limba originală, engleză.

 

Pentru aceasta urmaţi paşii de mai jos:
1. Comutaţi televizorul pe canalul Digi24 sau Digi Film
2.  Apoi selectati pista audio dorită din butonul intitulat „Audio” de pe telecomanda sau navigând în meniul televizorului dacă această funcţie nu este disponibilă direct pe telecomandă
3.  Alegeti varianta Engleză şi veţi putea urmări Gala Oscar fără traducere simultană în limba română.
Opţiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală din Cablu şi Satelit. Aceasta optiune nu este valabilă pentru transmisia analogică din Cablu.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending