Decizia oficiala Antena Group dupa ce Instanta Suprema s-a pronuntat in cazul cu RCS&RDS - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Decizia oficiala Antena Group dupa ce Instanta Suprema s-a pronuntat in cazul cu RCS&RDS

Published

on

„Antena Group a luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de astăzi și dorește să precizeze că își desfășoară în continuare activitatea cu seriozitatea și profesionalismul cu care și-a obișnuit publicul și partenerii, având proiecte importante în derulare, atât pe termen scurt, cât și lung. Se fac deja investiții pentru anii următori, poziția financiară este solidă, activitatea fiind coordonată de o echipă de management puternică, cu motivația și priceperea de a crește în continuare platforma multi-channel a grupului.

 

Performanțele de audiență și investițiile în programe de calitate au adus televiziunilor Antena Group în prima jumătate de an o creștere a cotei de piață cu 4% pe cel mai important interval orar, Prime Time, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pe segmentul 18-49.  Zi de zi, Antenele sunt urmărite de milioane de români, iar producțiile realizate de profesioniștii din grup surclasează constant formatele internaționale ale competiției.

 

Mai mult, compania acordă o atenție deosebită zonei digitale, care include platforma SVOD Antena Play, site-uri și platforme social media cu conținut special declinat din producțiile TV, aplicații mobile, precum și patru dintre cele mai de succes portaluri de anunțuri din România, grupate în jurul lajumate.ro.

 

Cu o investiție recentă în retehnologizare de aproximativ 10 milioane de euro și o mutare într-un sediu nou în timp record, Antena Group a dovedit că își onorează promisiunile către public și parteneri, de a genera conținut de calitate, de a se reinventa cu fiecare an și de a fi cât mai aproape de aceștia, răspunzând dorințelor și tendințelor de consum.

 

Advertisement

Antena Group mulțumește tuturor pentru susținere și încredere, asigurând de întreaga sa perseverență în atingerea unor rezultate din ce în ce mai bune.” 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending