Connect with us

ALL MEDIA

DECIZIE CNA. Trei statii locale ale postului de radio Realitatea FM au primit licenta pentru inca noua ani!

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de astazi, să prelungească cu nouă ani licenţele audiovizuale ale Realitatea FM Cluj-Napoca, Realitatea FM Litoral şi Realitatea FM Sulina, informeaza Agentia Mediafax.

CNA a analizat solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei Realitatea FM Cluj, care expiră pe 5 ianuarie, a Realitatea FM Litoral, care expiră pe 13 ianuarie, şi Realitatea FM Sulina, care expiră pe 14 ianuarie.

Potrivit reprezentanţilor CNA, staţiile de la Mangalia (Realitatea FM Litoral) şi Sulina (Realitatea FM Sulina) retransmit integral programul staţiei centrale a Realitatea FM, care, la rândul său, retransmite programul televiziunii Realitatea TV.

În schimb, Realitatea FM Cluj difuzează de luni până vineri şi un program local de câte 4 ore zilnic (un matinal cu o durată de trei ore şi un talk show de o oră). În restul timpului, Realitatea FM Cluj retransmite programul Realitatea FM Bucureşti.

Solicitarea Realitatea Media SA a fost aprobată de membrii CNA cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea).

Foto Credit: Realitatea FM

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau