Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Omul de afaceri, Dan Voiculescu, fiica sa, Camelia Voiculescu si fostul sef al trustului Sorin Alexandrescu, si-au primit sentinta, miercuri in dosarul de santaj dintre Antena Group si compania RCS&RDS.

Dan Voiculescu a fost achitat de Instanta Supera, iar fiica sa a fost condamnata la inchisoare cu suspendare, mai exact la un an si sase luni, informeaza Agentia Nationala de presa Agerpres

 

Astfel, fostul director al Antena TV Group Sorin Alexandrescu a fost condamnat miercuri de ÎCCJ la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de șantaj.

  • Camelia Voiculescu a fost condamnată la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la șantaj, cu un termen de încercare de 3 ani și șase luni.
  • Totodată, Șerban Pop, fost președinte al ANAF, a primit doi ani cu suspendare și efectuarea a 80 de zile de muncă în folosul comunității.

  • Antena TV Group a fost sancționată cu o amendă penală de 200.000 lei.

  • Tot în acest dosar, omul de afaceri Dan Voiculescu a fost achitat pentru infracțiunea de complicitate la șantaj.

  • De asemenea, Instanța supremă a mai decis achitarea lui George Daniel Matiescu, împuternicit al Intact Publishing, precum și a societăților SC Intact Publishing și SC Antena 3 SA, acuzate de DNA de șantaj și complicitate la șantaj în formă continuată.

 

https://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2017/

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending