DECIZIE. În Suedia, masturbarea în public a devenit legală - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

DECIZIE. În Suedia, masturbarea în public a devenit legală

Published

on

Un tribunal din Suedia a decis că masturbarea în public este acceptată atât timp cât nu este vizată o persoană anume. Decizia a fost luată în cazul unui bărbat care s-a dezbrăcat pe o plajă suedeză şi a început să se atingă în faţa tuturor, informează Adevărul.

Iniţial, bărbatul de 65 de ani, care la începutul lunii iunie şi-a dat jos lenjerie intimă pe o plajă din Stockholm şi s-a masturbat, a fost acuzat de abuz sexual, scrie ediţia suedeză a „The Local”. Însă, lucrurile au luat o turnură nesperată când tribunalul din districtul Södertörn a decis să-l achite pe exhibiţionist.

Potrivit sentinţei, deşi „se poate dovedi că bărbatul s-a dezbrăcat şi s-a masturbat”, n-a comis niciun delict. „The Local” spune că magistraţii au dat această sentinţă, considerând că bărbatul nu se autosatisfăcea pentru sau în faţa unei persoane anume. Iar, suprinzător, procurorii au fost de acord, subliniind că legea prevedea ca masturbarea să vizeze o persoană anume pentru a putea fi considerată un delict.

Mai mult, procurorul Olof Vrethammar a declarat pentru un ziar local că nu intenţionează să facă apel.

„Pentru ca să fie un delict, e nevoie ca molestarea să vizeze una sau mai multe persoane. Cred că sentinţa tribunalului e rezonabilă”. Decizia surprinzătoare a curţii îi face pe suedezi să se întrebe dacă masturbarea în public este de acum acceptată, atât timp cât nu vizează o altă persoană.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. gabriel.cadar

    23 septembrie 2013 at 15:45

    La noi tot felul de politruci o fac zilnic, pe la tv, fara probleme!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending