Connect with us

Seriale

Decizie radicala luata de PRO TV. Va difuza in PRIME TIME un serial turcesc!

Redactia Radar de Media

Published

on

PRO TV va face o schimbare radicala in grila de programa incepand cu luna ianuarie 2015. In PRIME TIME PRO TV va difuza serialul turcesc “Puterea Destinului” incapand cu ora 20:30  de luni pana vineri. Apoi serialul va fi mutat pe Acasa TV.

Serialul turcesc “Puterea Destinului” ce a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, fapt ce i-a indemnat pe sefii din PRO sa achizitioneze aceasta productie. Un al motiv ar fi si cifrele spectaculoase de audiente pe care le inregistreaza serialele turcesti in Romania.

PRO TV nu a difuzat niciodata in prime time un serial turcesc, iar asta reprezinta o premiera pentru postul din Pache Protopopescu.

Aceasta decizie ar putea fi luata si pentru a amortiza costurile, dar poate fi si strategie de relansare a postului Acasa TV care a suferit anul acesta multe modificari!

Despre planurile de viitoar ale PRO TV, RADAR DE MEDIA a scris aici.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    gogu

    18 decembrie 2014 at 10:28

    Asadar indobitocirea populatiei continua………….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending