Connect with us

Seriale

Deciziile dure și speranțele scriu un nou capitol în povestea VLAD!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Dorința de a nu-l trăda pe cel de lângă tine, decizia de a şterge toate urmele și, totuși, de a nu-ți lăsa familia în stradă sau speranța că viața celui care ți-a fost mereu alături nu se va sfârși. Toate acestea sunt doar câteva dintre elementele care compun imaginea de ansamblu a acestui moment, în unul dintre cele mai iubite seriale românești. 

În această seară, fiecare plan pare mai complex, mai aproape de un punct critic și fiecare personaj mai dispus la sacrificii pentru cei care îi sunt alături. Cel de-al patrulea episod al ultimului sezon vine și cu o premieră: Anghel Damian se va afla și în rolul de regizor. 

După ce Leo a preluat responsabilitatea de a avea grijă de Iulia, astăzi vom vedea cum se descurcă acesta acasă la Cezar, unde se asigură că fiica inginerului este în siguranță. Testele pe care acesta le va folosi pentru a vedea cât sunt de atenți băieții care asigură paza vor sta la baza unui nou conflict cu Iulia. ”De ce trebuie să mă lupt ca să te apăr ?”, o va întreba Leo, exasperat, pe tânără. Focul puternic care arde între cei doi îi va purta spre o scenă neașteptată, dar încărcată de dorință de viață. O altă casă în care pasiunea este la cote înalte este moșia lui Scarlat. Supărată pe gestul făcut de Carla, Ivana se simte trădată: ”O să fiu mereu aia de care ți-a fost milă”. Disperată, apelează iar la vechiul ei prieten… alcoolul, iar gesturile ei o vor duce pe Carla în brațele altcuiva…

În paralel cu toate acestea, viața se joacă cu Petre și Cezar. Cu Maria lângă el, într-un hotel prea scump pentru ceea ce credea că-și pot permite, Petre își va deplânge existența: ”N-am putut mai mult. Tu ai fi meritat tot ce-i mai bun pe lume”. Tot în brațele femeii iubite, Cezar îi va face Deliei una dintre cele mai sincere declarații: ”M-am săturat să tot fug prin viață”.

Nu ratați, de la ora 21:30, un episod încărcat de tensiune și trăiri puternice. Jocul Elizei și al lui Iordache începe să se contureze, unul dintre cele mai mari secrete ale Nelei iese la iveală, iar Vlad simte presiunea faptelor sale tot mai apăsat. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending