Deciziile Consiliului National al Audiovizualului din saptamana aceasta - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Deciziile Consiliului National al Audiovizualului din saptamana aceasta

Published

on

Întruniţi în şedinţă publică în data de 25.10.2011, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au hotărât aplicarea următoarelor sancţiuni:

– amendă în cuantum de 20.000 de lei societăţii Ridzone Computers S.R.L. Târgu Jiu pentru încălcarea art. 54 (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002 care precizează că “Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate”.

 La stabilirea sancţiunii, Consiliul a ţinut cont şi de faptul că difuzarea serviciului de programe s-a făcut fără a se ţine seama de dispoziţiile art. 58 (1) din Legea audiovizualului;

– amendă în cuantum de 10.000 de lei societăţii Realitatea Media S.A. Bucureşti deoarece nu a respectat prevederile art. 58 (1) din Legea audiovizualului, conform cărora difuzarea serviciului de programe poate începe după obţinerea deciziei de autorizare audiovizuală”.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending