Connect with us

Emisiuni

Declarația emoționantă a unui concurent Mâncare pe care

„Mă bucur tare mult că am mai câștigat un om drag în viață”

Published

on

Foto Credit: Acasă
Reclame

Show-ul în care cinci bucătari amatori încearcă să impresioneze oameni pe care nu îi cunosc prin intermediul unui meniu delicios și a gesturilor ospitaliere revine astăzi de la ora 20:00, Acasă! În această săptămână, Oana, Dana, Andrei, Leonard și Cristina sunt cei cinci participanţi care vor concura, de luni până vineri, la Mâncare pe care, având ca miză titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” și premiul de 5.000 de lei. 

Curajoasa concurentă ce va deschide seria de cine este Oana Răduca, de profesie make-up artist. Aceasta va pregăti un meniu format din ciorbă de burtă, mușchiuleț de porc, salată de varză murată și piure, bulgărași cu cocos și înghețată de căpșune. 

Datorită meniului accesibil și a abilităților culinare iscusite dobândite de-a lungul timpului, preparatele Oanei vor fi apreciate de invitații săi: „Îmi place cum arată, îmi place cum miroase. Ciorba Oanei era ca a mamei. Avea acel gust care m-a încântat foarte mult”, va declara Cristina. Nu doar aperitivul, ci și felul principal va fi preferat de către musafiri: „Am mâncat tot din farfurie. Mi-a plăcut foarte mult, ce să fac ? A fost o friptură corect făcută”, va spune Andrei. 

Atmosfera va fi la fel de încântătoare ca felurile de mâncare pregătite de Oana, întrucât un interpret de muzică populară va veni să cânte pentru oaspeții gazdei. Momentul artistic va stârni emoții puternice în rândul invitaților: „Mi s-a făcut pielea de găină!”, „A fost de excepție! Mi-a transmis foarte multe emoții” vor fi câteva dintre reacțiile acestora. 

Advertisement

Cina se va încheia cu note bune, dar și cu multe laude: „Mă bucur tare mult că am mai câștigat un om drag în viață”, îi va mărturisi Leonard Oanei. La rândul său, gazda va avea o părere bună despre cei patru oaspeți pentru care a găzduit cina: „Invitații mei mi se par super. Îmi place de fiecare în parte”, va declara aceasta. Pentru a afla cum se vor descurca ceilalţi concurenți de săptămâna aceasta și cine va câștiga premiul de 5.000 de lei, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending