Declarație bombă! Adriana Bahmuțeanu vorbește despre căsătorie! A stabilit deja locația! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Declarație bombă! Adriana Bahmuțeanu vorbește despre căsătorie! A stabilit deja locația!

Published

on

Adriana Bahmuțeanu se gândește serios la căsătorie. Prinsă în euforia petrecerii aniversare a Complexului Ambasad’Or Events, diva s-a destăinuit în fața presei. Atmosfera relaxantă și cadrul festiv în care a sărbătorit cei 5 ani de clasă și rafinament în organizare de evenimente și, mai ales, nunți, au determinat-o pe vedetă sa reînvie ideea de căsătorie.

Putem spune că Adriana este o amfitrioană a nunților; ne amintim cu toții de controversata căsnicie a acesteia cu Silviu Prigoană…. De fapt, de cele cinci. Tocmai de aceea, putem presupune că, atunci când vorbește despre căsătorie, o face cu simț de răspundere. Ceea ce s-a și întâmplat, la aniversarea Ambasad’Or Events.

După ce a admirat saloanele, aceasta a declarat: ”Mă gândesc serios. Dacă o să mă mai căsătoresc vreodată, aici voi veni.” Se pare că vedeta a stabilit deja și viitoarea locație a nunții, mai rămâne doar să ne surprindă cu viitorul domn la brațul căruia va păși către altar. Să aibă, oare, celebra prezentatoare planuri serioase cu Mihai, afaceristul băcăuan, despre care aceasta spunea că i-a redat pofta de viață?

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending