Connect with us

A-Z NEWS

Declarații promițătoare. Elena Udrea despre șeful România TV: „Cocoş mi-a spus că la cererea lui Coldea i-a dus 500.000 de euro lui Ghiţă pentru televiziune”

Published

on

Reclame

Dupa evenimentele petrecute zilele trecute la DNA, Elena Udrea a declarat, vineri, într-un interviu acordat Hotnews, că fostul său soţ Dorin Cocoş i-a relatat că, la solicitarea actualului director interimar al SRI Florian Coldea, i-a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă, pentru a-şi finanţa televiziunea, România TV, scrie Mediafax.

Fosta sefa PMP, Elena Udrea a declarat in interviul  Hotnews că, în contextul în care era în campanie şi se vehicula numele fostului ei soţ în dosarul Microsoft, Dorin Cocoş a rugat-o să îi intermedieze o întâlnire cu şeful de atunci al SRI, George Maior şi cu adjunctul acestuia, Florian Coldea, spunându-i totodată că nu doreşte să „îi apeleze direct” în situaţia dată.

Întrebată „cum adică să îi apeleze direct”, Elena Udrea a declarat că nu ştie.

Întrebată apoi dacă fostul soţ avea „apel direct la Maior şi la Coldea”, Elena Udrea a declarat: „Imediat o să revin şi o să vă spun. Că nu doreşte să îi apeleze direct pentru că, mă rog, aşa era situaţia, însă am întrebat de ce ar face asta, de ce să vorbească şi a spus că ar dori să lămurească acuzaţiile din dosar, în condiţiile în care mi-a spus că a făcut nişte lucruri, la solicitarea domnului Coldea. Eu vă declar exact ce mi-a spus”.

Udrea a precizat că această discuţie avea loc în toamna anului trecut.

„Mi-a spus, spre exemplu, că la solicitarea domnului Coldea a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță, în cash, pentru a-şi finanţa televiziunea, RTV”, a precizat ea, menţionând că aceast lucru s-a întâmplat „mai la inceputul televiziunii, când s-a rupt RTV-ul de Realitatea şi când dl Ghiţă încă nu era conectat cu toate cele 10 degete la bugetul de stat”.

„Ulterior am aflat că banii au fost remişi dlui Ghiţă de către Alin Cocoş. Mi-a mai spus că, tot aşa, la solicitare, a dus aproximativ la fel, 500.000 de euro, nu-mi mai aduc aminte exact, dar aproximativ la fel, unui institut de sondare a opiniei publice, care făcea sondaje din acestea”, a adăugat Udrea, precizând că nu-şi mai aminteşte numele institutului.

Ghiţă: Mă surprind acuzaţiile E.Udrea. La Realitatea TV, România TV nu au existat contracte cu Cocoş

Sebastian Ghiţă se declară surprins de acuzaţiile lansate de Elena Udrea la adresa sa, respinge ideea că România TV ar fi primit vreun ban de la fostul soţ al acesteia, Dorin Cocoş şi susţine că Udrea avea relaţii mai bune cu „Elan Schwartzenberg, Codruţ Marta, care a fost omorât, şi Sorin Blejnar”.

„Nu am avut prea multe întâlniri cu doamna Udrea şi nu am avut o relaţie cu dânsa. Mă surprind acuzaţiile dânsei la adresa instituţiilor care o anchetează, DNA şi SRI”, a declarat Sebastian Ghiţă pentru Hotnews.

CITESTE SI:

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Acoperitul

  1 februarie 2015 at 21:43

  Coldea a dat ordin acoperitilor din presa sa il promoveze virulent pe Iohannis
  Coldea a dat ordin ca toti acoperitii si angajatii SRI sa isi faca conturi pe FB si sa manipuleze lumea
  Coldea i-a amenintat ca daca nu iese Iohannis vor pierde tot si vor muri de foame
  Coldea este cel mai mare pericol din Romania la ora asta.
  Codruta Kovesi (omul lui Codea) poate confirma daca mai are onoare.
  Rares Bogdan poate confirma daca are curaj, cum a fost amenintat direct
  Sorina Matei poate confirma daca vrea sa se elibereze ca Turcescu
  Si toti ceilalti acoperiti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending