Connect with us

A-Z NEWS

Declaraţiile părinţilor Oanei Zavoranu şi ai lui Pepe despre divorţul celor doi

Published

on

Reclame

După ani întregi în care s-au luptat pentru avere, mama Oanei Zăvoranu îngroapă securea războiului, vorbind, în exclusivitate la „Poveştiri adevărate”, despre relaţia fiicei sale cu Pepe.


„Eu nu am fost niciodată de acord cu această relaţie.”, mărturiseşte Mărioara Zăvoranu care este gata să facă pace şi să-şi ajute fiica să treacă peste momentul despărţirii de Pepe.

 

Mama Oanei susţine că a fost ferm convinsă că acest mariaj nu va fi unul de durată. În timp ce cuscrii îşi dădeau cu părerea despre neaşteptatul divorţ, Pepe şi-a făcut bagajul şi a părăsit căminul conjugal.

 

Tatăl lui Pepe crede că divorţul fiului său înseamnă destrămarea mitului iubirii:  “O dată cu despărţirea dintre Oana Zăvoranu şi Pepe s-a destrămat mitul iubirii.”, mărturisesc, în exclusivitate, părinţii cântăreţului.

 

Mama lui Pepe nu a fost de acord, la început, cu relaţia lor, mai ales că s-au cununat în secret şi nici măcar nu i-au invitat. Cu timpul, însă, s-a ataşat de vulcanica Oana, la fel ca şi tatăl lui Pepe.

 

Cu toate astea, în ultima vreme,  susţine socrul Oanei, cântăreaţa se comporta ciudat şi stătea de vorbă cu un alt bărbat, pe internet. Pepe ar fi aflat, dar, spun părinţii lui, a preferat să ţină în el totul şi să părăsească în linişte căminul conjugal.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending