Decoruri de Hollywood în emisiunea Andreei Marin, „Nu există nu se poate” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Decoruri de Hollywood în emisiunea Andreei Marin, „Nu există nu se poate”

Published

on

            Doar câteva zile ne mai despart de debutul emisiunii „Nu există nu se poate”, de luni, 12 octombrie, de la ora 18.00, pe TVR 2. Decorul este gata, iar Andreea Marin, alături de echipa TVR, a dat deja startul primelor filmări. Ideea unui decor unic în peisajul emisiunilor TV, cu opere de artă premiate la concursuri internaţionale, îi aparține Andreei Marin, care s-a și implicat în procurarea lucrărilor.

 

            „Decorul este „ieșit din comun” pentru că și gusturile mele s-au transformat în timp, s-au rafinat. Am învățat. Sunt pasionată de designul de interior (sunt fiică de inginer constructor, pasionat și el de arhitectură, odinioară) și nu e, poate, întâmplător. Chiar în acest moment fac din locul meu de muncă un loc futurist și ieșit din normele cu care ne-am învățat. Așa că mi-am dorit ca și decorul emisiunii „Nu există nu se poate”, foarte personal legată de mine, căci acesta este motto-ul meu în viață, să fie așa cum sunt eu la această vârstă, a maturității. Așa cum simt eu acum. Veți observa că există agățat de tavan și coborând printre luminile studioului, un candelabru special, de fapt este o siluetă a unei femei în zbor, ținând în brațe acel candelabru. Este poziția și sugestia zborului, candelabrul nefiind așezat în poziția normală, ci oblic. M-a inspirat această piesă de design care îi aparține artistului Kenneth Cobonpue și care a fost multipremiată la nivel internațional. Mi-am dorit foarte mult să o aduc în România, iar fotoliile sunt făcute de același artist”, explică vedeta TVR.

Artistul de origine filipineză Kenneth Cobonpue promovează un design unic, iar pentru realizarea operelor sale folosește materiale naturale, inovative. Printre clienții săi se numără celebrități de la Hollywood, dar și membrii ai familiilor regale. Printre aceștia, Regina Sophia a Spaniei, Regina Rania a Iordaniei, dar și Brad Pitt sau Angelina Jolie. Produsele create de Kenneth Cobonpue au fost „vedete” în filme precum „CSI Miami”, „Nip/Tuck”, „Elementary”, „Suits”, „Ocean’s Thirteen” și „Total Recall”.

 

Despre cum au ajuns piesele valoroase în platoul TVR, a vorbit Andreea Marin: „Una dintre ele îmi aparține, candelabrul, iar partenerul care m-a ajutat să aduc în România lucrarea continuă colaborarea ajutându-mă să întregesc decorul cu celelalte piese. Fotoliile, în care ești îmbrățișat de o floare atunci când stai și veți mai vedea și alte surprize în primele ediții ale emisiunii „Nu există nu se poate”, nu vreau să dezvălui totul de la început. E foarte clar că aceste elemente artistice îndrăznețe dau un aer cu totul special în peisajul media autohton. Practic, nu vezi asta nicăieri!”, a spus vedeta.

Emisiunea va debuta luni, 12 octombrie, la ora 18.00, pe TVR 2 și este așteptată cu emoție de echipa TVR. Pentru regizorul Aurel Badea, „Este un eveniment important, întoarcerea Andreei Marin, cu o nouă emisiune la TVR! Producatorul Diana Pascal mi-a propus să îi dau o forma vizuală acestui proiect. Să speram că va ieși un lucru bun pentru telespectatori!”, spune regizorul.

 

Advertisement

„Suntem bucuroși că Andreea s-a întors acasă. Există toate elementele necesare pentru că acest format cu care Andreea a venit să devină o emisiune de succes”, spune producătoarea Diana Pascal. „Este formatul Andreei, original, un format puternic. Avem un studiou nou, echipat cu tehnică de televiziune de ultimă oră, în ceea ce privește luminile, camerele HD, pupitrele de sunet, video sau imagine. Să nu uităm că o echipă de profesioniști va lucra pentru această emisiune”, adaugă producătoarea emisiunii „Nu există nu se poate”.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending