Connect with us

Life Style

Deepcentral lansează versiunea în engleză a single-ului „Dragostea învinge”, „Troublemaker”

Published

on

Deepcentral sunt cei care au oferit publicului din România, alături de multe alte single-uri de succes, hiturile „O Stea”, „Sus pana la cer” și recent „Dragostea învinge”, o piesa sinceră și optimistă care se bucură de o puternică susținere din partea posturilor radio, tv și a fanilor. Acum Doru Todorut și George Calin, într-un cuvânt Deepcentral, lansează versiunea în engleză a celui mai recent single, „Dragostea învinge”.

Reprezentați de Universal Music Romania și Forward Agency, Deepcentral revine cu „Troublemaker”, varianta în limba engleză a celui mai recent videoclip regizat de același Slava Sirbu, împreună cu un pachet de remix-uri produse de trei dintre cei mai în voga remixer-i români.

Manuel Riva este nimeni altul decât George Călin, „jumătate” din Deepcentral, el fiind totodată DJ-ul și producătorul principal al formației, calitățile creative ale lui fiind unele evidente. Manuel Riva este pseudonimul sub care George desfășoara activitățile de DJ și Remixer, unul dintre primele sale materiale fiind abordarea deep house a piesei Troublemaker.

Remix-ul lui Odd a fost realizat în studiourile Fly Records care aparțin trupei Fly Project. Până la remix-ul pentru Deepcentral, Odd a mai realizat remix-uri celebre pentru Fly Project, Antonia, Akcent, Raluka, Amna dar și alte remix-uri incluse pe compilații internaționale.

Paul Damixie face parte din echipa de producție HaHaHa Production și formează, alături de Lee Heart, una dintre cele mai tonice trupe românești – Radio Killer, cu care a cunoscut succesul internațional. Ca producator și remixer, Paul Damixie a lansat peste 40 de remixuri în colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA și România, pentru zeci de artiști de renume.

Deepcentral pregătește un nou single surpriză, în colaborare cu un nume internațional, data lansării va fi anunțată în scurt timp.

Advertisement

Foto Credit: Vali Bărbulescu

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending