Delia a scos armele la bătaie pentru a ”fura” o concurentă X Factor:”E o strategie aici, tu ești valoroasă!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Delia a scos armele la bătaie pentru a ”fura” o concurentă X Factor:”E o strategie aici, tu ești valoroasă!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflați deja la jumătatea perioadei de audiții, jurații X Factor arată tot mai mult din strategiile pe care le-au conceput. Astfel, seara trecută, Delia a scos armele la înaintare pentru a ”fura” o concurentă din grupa Loredanei pentru grupurile sale.

            Invictus a oferit seara trecută un moment impresionant în deschiderea celei de-a șasea ediții X Factor din acest sezon, înainte ca cei patru jurați să continue căutarea pentru Factorul X.Pasionat de muzică și dornic să învețe cât poate de mult, Andrei Duțu a acceptat o ofertă de a studia în Marea Britanie deși știa că nu își va permite și costurile vieții de acolo. A profitat însă de ocazie, așa că pentru a se întreține în timpul anilor de studiu a cântat pe stradă, a plimbat animale de companie și a făcut curățenie. Eforturile sale au meritat însă sacrificiul! ”Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat Delia, în timp ce Ștefan Bănică îi prevede deja un loc în finala X Factor. ”Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a spus juratul, care i-a oferit un loc în grupa sa. Cel de-al doilea loc oferit a fost pentru Cătălin Andrei Budea, un tânăr care i-a cucerit pe jurați cu atitudinea sa, chiar dacă este încă începător în muzică.

            Și Florin Ristei a oferit două locuri în echipa sa, care devine deja internațională, italiencei Sofia Cagno și ibericei Ainhoa Millan. De partea cealaltă, Loredana a fost la un pas de a o coopta în grupa sa pe Nika Prodan, însă Delia și-a dorit-o la fel de tare, astfel că i-a dat un vot negativ pentru ca aceasta să nu meargă direct în Bootcamp. În acest fel, jurata speră să o convingă pe Nika de faptul că ar putea să o pună în valoare în cadrul unui grup. ”E o strategie aici, tu ești valoroasă!”, a spus Delia.

            Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

            X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending