Connect with us

Life Style

Delia Matache, 4 zile de relaxare pe Coasta de Azur

Published

on

 Între filmările pentru X Factor, super show-ul care va începe în această toamnă la Antena 1 şi concerte, Delia a găsit 4 zile libere şi a „fugit” alături de soţul său într-o scurtă vacanţă pe Coasta de Azur: „Am închiriat o maşină, imediat cum am ajuns şi am pornit la drum. Nu cred că am prins patru ore legate de plajă, am preferat să ne axăm pe distracţie.

De la party-uri de zi, la cele de noapte, la cumpărături şi vizitat tot felul de locuri frumoase, n-am ratat nimic în cele patru zile. Am revenit şi la bătrânul Eze, superbul sătuc medieval ce veghează de sus asupra coastei. Pentru că şi vara asta este una extrem de încărcată, va trebui să ne mulţumim cu plecări scurte, până în vacanţa mare din ianuarie!”.

Până la vacanţa de care pomenea diva de la X Factor, telespectatorii o vor putea urmări alături de rock star-ul Bănică Jr. şi showman-ul Brenciu în cadrul celui mai nou sezon X Factor, care va începe în toamnă, la Antena 1. 

 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending