Connect with us

LIFE STYLE

Delia Matache și Razvan Munteanu au o relație extrem de stabilă și solidă. Este insarcinata?

Published

on

Reclame

Din 2012 cei doi sunt căsătoriți însă nici până acum nu au devenit părinți. Totodată, foarte multă lume își dorește să afle când va deveni Delia mămică, iar ultima glumă făcută de vedetă a generat un val de interes.

Mai exact, în ediția de săptămâna viitoare a emisiunii de divertisment, în care se află în juriu alături de Cheloo și Mihai Bendeac, vedeta a dat o veste care pur și simplu a șocat.

Preț de câteva momente toată lumea a amuțit neștiind ce să creadă, în momentul în care Delia a spus ”Sunt însărcinată.  La scurt timp, Mihai Bendeac a crezut că nu aude bine, așa că a întrebat doar ca artista să mai confirme o dată: „Ești însărcinată?”.

Imediat Delia a venit cu un răspuns fără precedent punându-și mâinile protectiv în jurul burții: „Am un bebe”. Șerban Copoț reacționează și el, iar în stilul caracteristic plin de umor face o glumă: „ (Ma)Matache” .

Evident aceasta a fost o glumă din partea artistei. Amintim faptul că de foarte multe ori Delia Matache a fost întrebată când urmează să facă un copil. În acest context, artista susține că nu știe încă ce își dorește, iar atunci când își va da seama va face un pas în acest sens.

Totodată, ea mai declara că simte o anumită presiune și în momentul de față nu i-ar plăcea să aibă un copil ”în lumea în care trăim”.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending