Connect with us

Emisiuni

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, distracție în poligon la filmările iUmor

Published

on

            Jurații iUmor s-au găsit într-o situație mai puțin obișnuită la filmările pentru cel de-al nouălea sezon, când au primit ca punct de întâlnire un poligon. Premiera show-ului va avea loc duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

 

Pasionat de airsoft, Cheloo și-a intrat imediat în rol, în timp ce pacifiștii Dan Badea și Șerban Copoț au transformat armele în instrumente muzicale. La fel de amuzați de noile „jucării” au fost și Delia și Mihai Bendeac, care s-au fugărit în poligon împreună cu ceilalți colegi timp de câteva ore.

Începând din această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric ! Noul sezon iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului de după-amiază.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending