Connect with us

Life Style

Dementii de la Radio 21 s-au pacalit intre ei de 1 aprilie!

Redactia Radar de Media

Published

on

Pe 1 aprilie, în „Fabrica Dementă” de la Radio 21 a fost o linişte suspectă. Fiecare dintre Orlando, Blaj, Bubanu şi Roxana era oarecum în gardă, aşteptându-se să cadă victima unei păcăleli de 1 aprilie. Toţi erau suspicioşi, dar nimeni nu avea curajul să deschidă subiectul.

„Emisiunea a decurs normal, am difuzat o serie de glume false dintre cele mai tari. Am primit zeci de mesaje de la ascultătorii care ne povesteau că se prăpădesc de râs. Deşi mi-era frică că eu voi fi cel păcălit de colegii mei azi, Bubanu mi-a propus să complotăm împotriva lui Blaj. Excelent, mi-am zis eu, răsuflând uşurat că am scăpat de cine ştie ce farsă dementă”, a povestit Orlando.

„Deşi am încercat să-l convingem pe Blaj să intre şi el în grevă şi să nu mai plece cu maşina, n-am reuşit, drept pentru care i-am luat pe ascuns bonurile de masă şi i-am scos roţile de pe partea dreaptă a maşinii. Sărăcuţul de el, nici nu ştia ce l-a lovit, căci noi am făcut asta în timpul emisiei, ajutaţi de colegii din radio. Aşadar, prietenul nostru a intrat în grevă forţată şi probabil va ieşi din această stare în jurul datei de 7 aprilie, când „Fabrica Dementă” se întoarce din vacanţă”, a explicat Bubanu.

Tocmai când Blaj credea că a trecut cu bine de ziua păcălelilor, a descoperit lucrarea machiavelică: „În momentul în care am vrut să plec acasă, să merg şi eu ca omul la cumpărături de Paşte, am constatat că maşina mea mai avea doar o roată în spate, iar în faţă era susţinută de un cric. Pe capotă era prins un desen cu un mini costum marca Flinstone, cu mesajul “Willma I’m not gonna be home”.

Aşa că Fred al nostru va rămâne închis până la următoarea emisiune. Fanii îi pot arunca bucăţi de drob şi iepuraşi de ciocolată peste gardul Fabricii Demente”, au anunţat Orlando, Bubanu şi Roxana, preocupaţi de soarta colegului lor de la Radio 21, Blaj.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending