DEMERS | Administratia Prezidentiala a sesizat CNA privind acuzatiile Antenei 3 la adresa lui Basescu! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

DEMERS | Administratia Prezidentiala a sesizat CNA privind acuzatiile Antenei 3 la adresa lui Basescu!

Published

on

Dupa un sir de acuzatii nefondate la adresa lui Traian Basescu Administratia Prezidentiala a reclamat la CNA postul Antena 3.Traian Basescu

Mai exact, in cadrul emisiunii prezentate de Alessandra Stoicescu, „Q&A” de la Antena 3 din data de 1 iunie, au fost “acuzaţii defăimatoare şi neadevărate” la adresa lui Traian Băsescu, potrivit cărora preşedintele ar fi implicat în anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, spune Administratia Prezidentiala! 

CNA urmează să ia o decizie cu privire la această reclamaţie în şedinţa de astăzi.

Mai jos sunt o serie din acuzatiile la adresa sefului statului pentru care Administratia Prezidentiala a reclamat Antena 3 la CNA:

Mugur Ciuvica:

“Imediat după referendum, mie mi-a fost foarte clar, şi multora, altora, nu numai mie, că Traian Băsescu va continua să mişte lucrurile mai puţin ieşind el, stând ascuns la Cotroceni, dar lucrând cu instituţiile de care vorbea domnul Ciorbea, cu slugile lui din ţară practic, şi cu stăpânii lui de la Bruxelles. (…) Se pare ca ura lui Băsescu faţă de Dan Voiculescu e mult mai mare decât dorinţa lui de a rupe USL-ul şi atunci a venit prima mişcare cu trustul Intact al lui Voiculescu. (…). E şmecher Băsescu, şi-a mai pierdut el din elan, din astea, dar răutatea nu şi-a pierdut-o. A luat de la Voiculescu pe cel mai insignifiant personaj. Nu ştia nimeni cine-i Sorin Alexandrescu ăsta, nimeni, nimeni. Gândindu-se că, dacă luăm pe cutarică Alexandrescu de la intact, nu o să iasă nimeni în stradă, nu o să protesteze nimeni, nu o să se indigneze nimeni, că nu-l stie. (…) Ei, urmeaza, insa, vedetele de la Antene. Cu vedetele de la Antenă cred ca v-aţi prins şi dumneavoastră. Tactica e alta. Ştiţi că până acum, ca şi în cazul lui Sorin Alexandrescu, arestau şi după aia dădeau stenograme ca să arate uite de ce l-am arestat, pentru că a spus aia şi aia şi aia..(…) Şi atunci s-au gândit aşa: întai dăm stenograme cu vedete, după aia le plimbăm puţin pe la DNA şi le arestăm mai încolo (…).”

Victor Ciorbea:

“În opinia mea, consider că toată această este o operaţiune, o acţiune a regimului Basescu – Udrea şi a celor pe care îi mai controlează, în DNA, în parchete, în servicii secrete, în justiţie s.a., îndreptată pentru analizarea şi cu anihilarea şi cu scopul precis al anihilării, sau dacă nu, măcar al înspăimântării celor din trustul Intact, a salariaţilor şi a proprietarilor acestuia (…)”.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending