Demisie şoc la TVR. Mesajul de adio după ce şi-a anunţat plecarea - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Demisie şoc la TVR. Mesajul de adio după ce şi-a anunţat plecarea

Published

on

Schimbare uriașă la TVR! Mesajul de adio transmis de persoana care a avut un rol important de jucat la Societatea Română de Televiziune în ultima perioadă a surprins pe toată lumea.

Aceasta le-a mulțumit tuturor pentru frumoasele clipe trăite alături de angajații TVR.

Cine pleacă de la TVR. Ce mesaj de adio a fost transmis

Mandatul Ramonei Săseanu, șefa interimară TVR, a expirat, astfel că aceasta este nevoită să plece de la Societatea Română de Televiziune. Într-un mesaj emoționant, ea le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea în ultima perioadă și au trecut prin numeroase clipe bune, dar și prin unele grele.

Ramona Săseanu a preluat funcția de la TVR după ce Doinea Gradea, fosta șefă de la Societatea Română de Televiziune, a fost demisă. Aceasta a fost propusă de către PNL și a reușit să obțină funcția după ce a avut doi contracandidați, pe Adrian Țântă și Monica Ghiurco.

„Echipele mari împărtășesc provocări şi poveri și știu să împartă succese și dureri. În această poză sunt oameni care adoră să câștige. Lor şi celor neştiuti din juru-mi le spun doar atât: v-am văzut, v-am auzit, v-am înţeles.

Vă mulţumesc pentru aceasta călătorie extraordinară împreună. La bună revedere, dragilor!”, a transmis Ramona Șășeanu o rețea populară de socializare.Cine este Ramona Săseanu, fosta șefă TVR
Ramona Săseanu a fost propunerea PNL pentru șefia TVR și a câștigat cu 240 de voturi și 135 împotrivă după ce Doina Gradea, care se afla la conducerea Societății Române de Televiziune, dar și Georgică Severin, de la cârma Radioului public, au fost demiși de către plenul reunit al Parlamentului.
În 2012 și 2013, Ramona Săseanu pica două concursuri interne și pierdea șansa de a prelua funcția de director al studioului editorial din Craiova, obținând doar nota 7,5, potrivit G4Media. În 2013, ea nu a obținut nici funcția de coordonator cu atribuții de producător executiv de știri, sport și programe de la studioul din Craiova.

Norocul i-a surâs în momentul în care a reușit să îi învingă pe Adrian Țântă, propus de AUR, dar și pe Monica Ghiurco. Cei doi au obținut 121 de voturi pentru și 244 împotrivă, respectiv 4 voturi pentru și 371 împotrivă. Astfel, Ramona Săseanu a obținut un mandat de 6 luni la șefia TVR.

Mandatul a ajuns la final și Ramona Săseanu a trimis un mesaj de adio prin care a mulțumit pentru perioada în care a ocupat funcția de conducere la Societatea Română de Televiziune prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursa: playtech.ro/stiri

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending