Connect with us

Vedete

Denis Hanganu și Marian Olteanu, detalii din culisele sezonului 3 Clanul: E o atmosferă incendiară la propriu și la figurat

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Denis Hanganu și Marian Olteanu au avut parte de o provocare marca „Vorbește lumea”. Înainte să-i amuze pe telespectatori alături de gazdele show-ului, cei doi actori au dat detalii de pe set. 

Filmările la sezonul 3 din Clanul sunt în toi, iar actorii au mărturisit că se distreză de minune. 

„Vacanța mea se numește Clanul, pentru că nu simt că mă duc la muncă. Eu când fac profesia cu drag nu simt că muncesc, așa că eu când mă duc la filmări sunt în vacanță. E o atmosferă incendiară la propriu și la figurat la filmări. Mai și explodează chestii și în același timp sunt și 40 de grade afară. Dacă în sezonul 2, pe final, filmam mai pe frig, la 10 sau 5 grade, acum noi filmăm în geacă de lână la 40 de grade. Adică suntem destul de încinși. Înainte de fond de ten ni se dă cu SPF pe față”, a glumit Marian Olteanu, actorul care îi dă viață lui David în serialul Clanul. 

Nici Denis Hanganu nu are timp de vacanță, dar se distrează pe cinste la filmări. 

„Îmi place mult la filmări. Am și multe zile de filmări, ne distrăm chiar tare. E un paradox, cu cât e mai greu și mai solicitant, cu atât îți place mai mult pentru că simți că lucrezi la proiectul ăla”, a mărturisit actorul care îl interpretează pe Tudor. 

Denis Hanganu și Marian Olteanu au participat alături de Lili Sandu și Shurubel la provocarea „Taxi”. S-a lăsat cu hohote de râs… 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending