Connect with us

ALL MEDIA

Denis Leary i-a oferit lui Michael J. Fox rolul unui personaj paralizat în ,,Operaţiunea de salvare”

Published

on

 

Denis Leary, actorul din serialul „Operaţiunea de salvare” şi Michael J. Fox au sfidat imposibilul într-unul din episodele serialului de la Pro Cinema, din fiecare miercuri şi joi de la orele 20.00. Leary i-a oferit lui Fox, care suferă de boala Parkinson, rolul unui personaj paraplegic. Fox a fost şocat de ofertă şi l-a început a crezut că Leary nu este în toate minţile, dar a acceptat imediat rolul care i-a adus şi un premiu Emmy. „Îţi dai seama că boala mea mă face să nu mă pot opri din mişcat? Şi tu vrei să joc un personaj în scaunul cu rotile?” l-a întrebat Michael pe Denis atunci când acesta i-a oferit rolul.

Pe lângă faptul că personajul din „Operaţiunea de salvare” i-a adus un Emmy, recent Michael J. Fox a declarat că acesta este şi rolul său preferat din întreaga carieră. „A fost o pură provocare actoricească să joc în Operaţiunea de salvare alături de Denis Leary. A fost foarte tare! Este exemplul perfect de cât de scrântiţi sunt oamenii ăştia, care m-au angajat pe mine să joc un tip paralizat”, spune Fox. „Tocmai terminasem o carte despre optimism şi cum să atragi lucruri pozitive, când Leary a venit la mine cu personajul ăsta! Mi-am zis că asta este exact ceea ce trebuie să fac”.

De asemenea, Leary are numai cuvinte de laudă la adresa lui Fox. „La scenele mai intense, filmam cu el dimineaţa la prima oră. De obicei, momentele cele mai bune şi în care este cel mai liniştit le are dimineaţa devreme, dar acestea variază, iar el ne anunţa exact când este cel mai bun moment pentru a filma o scenă în scaunul cu rotile”, povesteşte Denis Leary. „Nu vrea un tratament preferenţial, este foarte prezent în fiecare scenă, mai ales că încercăm să improvizăm cât mai mult”.

Nu numai Fox s-a lăsat pe mâna lui Leary, ci şi reciproca a fost la fel de valabilă, mai ales când Denis trebuia să stea pe locul din dreapta, în timp ce Fox conducea o maşină. „Într-o scenă, el trebuie să conducă, să deschidă o bere, să-şi spună replicile şi în acelaşi timp să şi improvizeze, iar asta a fost foarte solicitant. Nu am folosit o dublură pentru el la volan, aşa că atunci când trebuia să par speriat lângă el, în maşină, mi-a fost foarte uşor şi natural”.

Cei doi sunt prieteni de multă vreme, iar Leary ştie foarte bine care sunt efectele bolii Parkinson. „Nu te lasă deloc să-l compătimeşti”, spune Leary. „Mai mult, face el glume pe tema asta, înainte să apuci să spui ceva. E un tip extraordinar, pentru că în loc să se întrebe de ce i se întâmplă lui toate lucrurile astea, el face exact opusul. E foarte haios şi are un simţ al umorului de este o adevărată plăcere să fii în preajma lui”.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending