Connect with us

A-Z NEWS

Denis Ştefan – primul român care are dreptul să deschidă o şcoală de tras cu arcul de pe cal

Published

on

Denis Stefan, interpretul lui Rashid in telenovela ,,Iubire si onoare”, difuzata de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, si-a realizat un vis-a devenit primul roman care este membru al Organizatiei internationale HAWA si membru al kansag-ului maestrului Kassai Lajos, adica primul roman care-si poate deschide o scoala de tras cu arcul de pe cal, disciplina care castiga din ce in ce mai multi adepti.

Nu a fost usor, dar cu perseverenta vedeta ACASA si-a atins scopul. ,,Am trecut un test foarte dificil care a constat in 10 kilometri de alergare pe teren accidentat, 2 ore de trap fara sa si 500 de sageti trase intr-o tinta de la 20 de metri. Cel mai greu mi s-a parut proba de alergare care trebuia incheiata in cel mult 72 de minute. Am reusit sa o termin in 63 de minute si datorita conditiei fizice foarte bune pe care am obinut-o dupa 3 luni de antrenament zilnic in tara“, marturiseste Denis.

Dupa ce a atins primul nivel in aceasta arta martiala veche de mii de ani Denis Stefan este decis sa mearga mai departe si priveste increzator catre viitor. ,,Imi doresc foarte mult ca aceasta arta martiala sa devina populara si in tara noastra pentru ca este o activitate care presupune si o foarte stransa lagatura cu calul, te invata sa ia rabdare ca in antrenamentul tau sa nu apara accidentari care pot fi fatale.”

Dupa o saptamana petrecuta in Ungaria, la scoala Kassai, Denis s-a intors acasa cu planuri mari, vrea sa faca demonstratii de tras cu arcul de pe cal pentru copii si sa-si deschida si o scoala specializata. ,,In lunile ce vor urma voi incepe si in Romania, acolo unde va exista interes, o serie de demonstratii pentru ca oamenii sa inteleaga despre ce este vorba in aceasta arta martiala si sper ca, in cativa ani, sa pot ajunge la un nivel destul de ridicat pentru a putea deschide o scoala Kassai aici”, marturiseste actorul din telenovela ,,Iubire si onoare”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending