Connect with us

A-Z NEWS

Denisa de la „Bambi” povesteşte despre nunta ei, la „Poveştiri de noapte”

Published

on

Reclame

„Da, m-am căsătorit în Las Vegas şi mă simt bine măritată.”, a mărturisit Denisa reporterului “Poveştirilor de noapte”.

 

După un periplu de trei luni în Statele Unite, căprioarele de la Bambi s-au întors pe plaiuri mioritice nu doar cu amintiri nepieritoare, ci şi, în cazul Denisei, cu un nou statut – cel de femeie căsătorită.

 

Bruneta i-a spus un “Da” sau un “Yes, I do” apăsat iubitului său, doctorul Cornel Brotac, în decorul de vis al unei capele cochete din „oraşul păcatelor”, Las Vegas.

 

Detalii despre cererea în căsătorie, cununia magică a Denisei, despre invitaţii care au participat la fericitul eveniment, ceremonie, precum şi despre posibilitatea să asistăm la o nuntă fastuoasă şi în România, aflaţi, în exclusivitate, chiar de la surorile Bambi, Denisa şi Raluca, în direct din studioul „Poveştirilor de noapte”, marţi seară, de la 22.30, ACASĂ.

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. vegas weddings

    10 mai 2011 at 16:33

    Felicitari Denisa si Casa de Piatra!!! sper sa ai o viata cat mai frumoasa alaturi de iubitul tau sot! am sa urmaresc cu siguranta in seara aceasta emisiunea pentru a afla mai multe detalii despre aceasta cununie care a avut loc in Las Vegas….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending