Connect with us
Avatar

Published

on

Model in zeci de prezentari si evenimente de tip fashion, Alexandra Enachescu si-a folosit experienta pentru a crea propriile piese vestimentare, apropiate stilului personal.

Dupa ce a fost fotografiata in compania designerului Catalin Botezatu si acesta a declarat ca au o relatie apropiata, Denisa Nechifor a fost invitata speciala a Alexandrei Enachescu la lansarea primei sale colectii de haine intitulata “Glame”, de Ziua Romaniei, in Princess Club.

Colectia Alexandrei este extrem de variata, tinutele fiind purtabile atat casual, cat si la o ocazie speciala. Prietenele si colegele sale din breasla au defilat pe podium pe fundalul melodiei “Beauty” a Ramonei Olteanu, fosta componenta a trupei Etno, alias Raya. Denisa Nechifor a incheiat prezentarea in calitate de special guest, intr-o rochie neagra de paiete, fiind la o prima aparitie pe catwalk dupa o lunga perioada de timp.

Alexandra Enachescu a fost sustinuta din public de multi prieteni, printre care s-a aflat si Cristina, sotia dinamovistului Marius Niculae, proaspata mamica a unei fetite superbe. In club s-au mai aflat Alin Cocos si Paula Milea, Rodica Miron, asistenta lui Mihai Morar, Andrei Jilavu, insotit de o domnisoara, Diana Guresoaie si Andreea Bododel.

Dupa fashion-event, pe scena a urcat Guess Who, care a sustinut un recital special de ziua tuturor romanilor, purtand pe scena fulare cu tricolorul Romaniei. Mai multe domnisoare si-au facut aparitia costumate in piese vestimentare branduite in culorile nationale si accesorizate cu fulare, pancarde sau steaguri.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending