Connect with us

A-Z NEWS

Denisa Simota debutează cu piesa „Voi reuși” (Video)

Published

on

La început de sezon estival, familia muzicală #ELRaduProject prezintă o nouă artistă, cu o lansare de piesă & videoclip.

De data aceasta este vorba despre Denisa Simota, în vârstă de 13 ani, originară de la Iași. Tânăra interpretă debutează cu melodia „Voi reuși”, compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală.

Din spusele acestuia, Denisa are o aură artistică aparte, respectiv, am vrut să redau în piesa dată personalitatea ei, chiar dacă are doar 13 ani. „Voi reuși”  este o melodie în care promovăm „frumosul”, motivația de a devenit mai bun, de a reuși în viață, alături de cei dragi”.

Single-ul de debut are și un videoclip filmat în zona județului Constanța, regizat de către Dan Mihai Lupescu, unde o vedem pe tânăra artistă în mai multe „roluri”.

Atât piesa, cât și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare la București, la emisiuni TV și Radio.

Denisa Simota este elevă în clasa a 7-a, la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir”, din Iași  și este cea mai mica steluță în familia ei. Pe lângă devotamentul și pasiunea pentru cântat, Denisa se poate descrie ca fiind o personalitate creativa, pasiunile ei fiind multiple, printre acestea regăsim dansul, lectura, desenul, dar și fotografia. Atunci când are ocazia, iubește să călătorească și să descopere alte țări și culturi, lucru care i-a dezvoltat simțul observației.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending