marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniDenise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la...

  Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la “40 de întrebări”

  Îndrăgitul actor și comedian Doru Octavian Dumitru va fi invitatul ediției din această duminică a emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Doru Octavian Dumitru, un nume recunoscut în lumea umorului și a divertismentului, nu  mai are nevoie de nicio prezentare. Cu un carismă debordantă și un talent remarcabil în a face publicul să râdă cu poftă, el va aduce o notă accentuată de bună-dispoziție  în cadrul editiei de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

  Înainte de tirul întrebărilor, Denise Rifai  amintește un episod dintr-un podcast, în care invitatul său a vorbit despre celebrul anunț din emisiune – „urmează întrebarea…”.

  Invitat la un podcast, v-ați amuzat pe seama emoțiilor pe care anunțul <urmează întrebarea…>, din emisiunea pe care o moderez aici, le-a produs de-a lungul timpului celor care s-au așezat pe scaunul pe care astăzi stați dumneavoastră. Vă citez: <Denise Rifai e turcoaică, ea nu știe; cum e turcul, și pistolul. Trage și la revedere, se duce timpul. Aoleu! Am făcut în şalvari>”, a amintit Denise Rifai vorbele lui Doru Octavian Dumitru. 

  Într-un dialog prietenos și plin de umor, amfitrioana emisiunii l-a provocat pe invitatul său, întrebându-l si anticipând totodată o editie captivantă a emisiunii de duminică: „Ce pot eu să vă spun este că nu sunt turcoaică, iar șalvarii nu fac obiectul celor 40 de întrebări. Prin urmare, sunteți destul de speriat ca să începem?”

              “Ce fel de bărbat este Doru Octavian Dumitru?”, “Cât timp ați fost nevoit să vindeți aspiratoare în Canada?”, “Este comedia antidotul dvs. pentru timiditate?”, “De ce nu ați împărțit scena cu un partener?”, “Îngroapă caterinca din online umorul de calitate?”, “Câți pitici aveți pe creier?”, “Mai poate Doru Octavian Dumitru să umple Sala Palatului?” sunt doar câteva dintre întrebarile adresate invitatului lui Denise Rifai in ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări”, difuzată de la 22:30, la Kanal D.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente