Denise Rifai se alătură echipei Kanal D. Vedeta va prezenta un format cu totul special - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Vedete

Denise Rifai se alătură echipei Kanal D. Vedeta va prezenta un format cu totul special

Published

on

            Jurnalist tranşant, personalitate carismatică în peisajul media românesc, Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D. Cu o experienţă bogată în media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formării pentru a ajunge un jurnalist de succes.

 

A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator şi realizator de ştiri şi talk-show. Timp de aproape nouă ani, a fost unul dintre cei mai vocali jurnalişti şi moderatori de la Realitatea TV. A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice româneşti şi a ţinut de multe ori primele pagini ale ziarelor, prin temele lansate în spaţiul public.

 

Denise Rifai este acum gata de o nouă provocare şi spune că telespectatorii o vor regăsi la fel de incisivă şi pregatită pentru a le oferi experienţe memorabile şi relevante în faţa micului ecran.

 

Decizia de a mă alatura echipei Kanal D, a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus Da!” cu tot sufletul şi asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piaţa media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai, a declarat jurnalista.

 

La Kanal D, Denise Rifai va prezenta un format cu totul special, o surpriză pentru telespectatorii din România. Vom reveni în perioada următoare cu mai multe detalii despre emisiunea ce va fi prezentată de noua vedetă a staţiei.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending