Connect with us

Vedete

Denise Rifai se pregătește de un nou sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”, după o vacanță binemeritată

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Denise Rifai revine pe micile ecrane cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la 22:30, la Kanal D. După o binemeritată vacanță, petrecută în Istanbul, celebra prezentatoare TV este pregătită de reîntâlnirea cu telespectatorii, cu noile interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului.

Denise Rifai se declară fascinată de Istanbul, un oraș cosmopolit care a surprins-o din toate punctele de vedere, pe parcursul unei vacanțe memorabile. Aceasta a mărturisit că a îmbinat perioadele de relaxare, colindând fiecare colț al orașului, cu acele călătorii spirituale, prin locuri atât de speciale.

Advertisement

„Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele, este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot, sunt niște contraste care îți rămân pe retină și în suflet. De asemenea, trecerea de la lumea creștină la cea musulmană… Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune. Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcaș de cult creștin ortodox, este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă, e un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată”, spune Denise Rifai.

Denise Rifai își așteaptă publicul cu un nou sezon plin de încărcătură emoțională, cu personalități interesante și le promite telespectatorilor un adevărat festin al interviurilor de colecție, așa cum au fost obișnuiți.

Advertisement

Îmi doresc să îi aduc în fața celor din fața micilor ecrane pe acei oameni pe care telespectatorii își doresc să îi vadă în emisiune. Sper să avem în continuare același succes ca și până acum. Mulțumesc echipei mele pentru dăruirea cu care lucrează pentru fiecare ediție a emisiunii și mulțumesc publicului care este alături de noi și ne inspiră să fim tot mai buni în ceea ce facem”, a spus Denise Rifai.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending