Denzel Washington refuza sa joace in filmul doctorului Conrad Murray - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Denzel Washington refuza sa joace in filmul doctorului Conrad Murray

Published

on

Doctorul Conrad Murray, cardiologul care i-a administrat lui Michael Jackson doza fatala de Propofol, i-a propus lui Denzel Washington sa interpreteze un rol inspirat din propria sa viata.

“Nu sunt interesat!”, a venit raspunsul prompt al actorului , care nici nu vrea sa auda de acest proiect.  Controversatul medic, in varsta de 60 de ani, a tatonat diversi actori cautand cea mai potrivita persoana sa interpreteze ceea ce reprezinta versiunea sa asupra relatiei pe care a avut-o cu regele muzicii pop.

Un apropiat al actorului a explicat: “Denzel nu este interesat. A fost prieten cu Michael si ceea ce s-a intamplat l-a intristat profund. Sa-l ajute chiar pe cel care i-a produs moartea i se pare ceva absurd. Murray este nebun sa creada ca vreo vedeta de prima mana de la Hollywood ar fi interesata de o asemenea propunere. Cu atat mai mult cu cat isi prezinta povestea ca si cand el ar fi victima!”.

Telespectatorii Pro Cinema il pot vedea pe Denzel Washington alaturi de Russell Crowe astazi in Filmul de 10 “Virtuozitate”.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending