DePici.ro este noul site din portofoliul digital PRO TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

DePici.ro este noul site din portofoliul digital PRO TV!

Published

on

            Să devii părinte este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui om, dar și una dintre cele mai mari provocări cu care te poți confrunta. Apar numeroase întrebări, clipe de panică pentru că nu te descurci cu fiecare aspect sau obseala din cauza lipsei somnului! PRO TV vine în ajutorul tinerilor părinți, aflați în căutarea celor mai relevante știri și informații despre creșterea și educarea noilor generați de pici cu noul site https://www.depici.ro!

 

Site-ul va oferi cititorilor interviuri cu medici pediatrii, îndrumări pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar și articole de familie cu vedetele din România!  Totodată, mămicile aflate în perioada prenatală vor putea avea informații relevante despre cele 9 luni de sarcină și naștere. Pe pagina https://www.depici.ro/calculator-sarcina vor putea afla în ce săptămână de sarcină se află cu ajutorul calculatorului specific, dar și informații relevante despre bebeluș!

 

Una dintre rubrici, CarteDePici, este pentru inspirația tuturor celor care căutau o bibliotecă virtuală cu recomandări de cărți pentru copii! Titlurile existente îi vor ghida pe cei mici să descopere lumea și să primească răspunsuri la unele dintre întrebările care li se conturează în anii copilăriei!

 

De asemenea, site-ul va include calculatorul de greutate care va ajuta la aflarea greutății ideale și la măsurarea indicelui de masă corporală în funcție de vârstă, gen, înălțime și greutate la adresa https://www.depici.ro/calculator-greutate.

 

Advertisement

Conținutul site-ului va purta semnătura Oanei Hagiescu, jurnalist digital, cu o experiență de peste 20 ani ca reporter și producător de ştiri. Pentru cele mai interesante informații despre și pentru cei mici, urmărește site-ul DePici.ro

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending