Connect with us

Premieră TV

Derby-ul România-Georgia la rugby, în direct la TVR

Published

on

Ultimul meci din Rugby Europe Championship 2015 este în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR HD şi TVR+, sâmbătă, 21 martie, de la 14.30

Ultimul meci din Rugby Europe Championship, fosta Cupă Europeană a Naţiunilor, se dispută între reprezentativele României şi Georgiei.

„Este deja un duel de tradiţie al Europei: România şi Georgia se confruntă în finala competiţiei. Spectacolul va fi asigurat de încrâncenarea şi determinarea în teren a jucătorilor celor două ţări, însă va fi un duel al gentlemanilor, aşa cum s-au obişnuit telespectatorii să urmărească pe terenul de rugby”, spune Alex Roman, care va comenta partida pentru TVR alături de Dragoş Bocanaciu.

Întotdeauna un meci între România şi Georgia este considerat un adevarat derby la rugby. Românii şi georgienii luptă în ultimii ani pentru a cuceri Rugby Europe Championship, Georgia fiind ultima câştigătoare a competiţiei. România nu a mai câştigat pe teren propriu confruntările dintre cele două echipe din anul 2010.

Sâmbătă, 21 martie, România încearcă schimbarea acestei statistici: de la ora 14.30, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf de la Bucureşti, Stejarii întâlnesc reprezentativa Georgiei, partidă din Rugby Europe Championship, pe care TVR 1, TVR HD şi TVR+ o transmit în direct.

România şi Georgia sunt echipele cel mai bine cotate din eşalonul secund al Europei în Rugby Europe Championship, după marile forţe din Turneul celor 6 naţiuni (practic, cele care joacă în Turneul celor 6 naţiuni. Aceste 6 naţiuni sunt calificate din oficiu la Cupa Mondială). 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending