Connect with us

UTILE

Descoperă cea mai eficientă modalitate prin care să le vii de hac ploşniţelor de lemn

Published

on

Din păcate, cu toţii putem fi surprinşi la un moment dat de anumite insecte care ne iau cu asalt locuinţa şi care găsesc din aceasta spaţiul propice pentru a se instala şi pentru a se înmulţi şi răspândi fără ruşine. În acest sens, cazurile de infestări cu ploşniţe de lemn sunt din ce în ce mai dese, indivizii care se confruntă cu astfel de contaminări declarându-se de-a dreptul disperaţi de prezenţa ploşniţelor în propria casă şi fiind dornici să afle cele mai eficiente metode prin care le pot veni de hac acestora odată pentru totdeauna.

Ce trebuie să ştii despre ploşniţele de lemn

Ploşniţele sunt nişte insecte de dimensiuni mici, cu corpul turtit de culoare maro închis sau roşu ruginiu, având antenele şi picioarele de culoare gălbuie. Aceste sunt cunoscute şi sub denumirea de ploşniţe de lemn, de pat sau de saltea, întrucât se găsesc în general pe o rază de aproximatix 3-6 metri în jurul acestora, dar nu numai. Ploşniţele de lemn obişnuiesc să se ascundă şi sub covor, în crăpăturile din perete sau mobilier, dar şi pe obiectele şi ornamentele de pe perete, având o capacitate impresionantă de a se camfula şi izola în zone greu accesibile, motiv pentru care prezenţa acestora poate fi destul de greu de sesizat şi de combătut.

Sunt sau nu periculoase ploşniţele de lemn

Deşi inofensive la prima vedere, ploşniţele de lemn sunt nişte insecte nocturne care, în ciuda faptului că ziua reuşesc să stea izolate cât mai bine în diverse spaţii predilecte departe de lumină, noaptea devin foarte active şi ies la vânătoare pentru a se hrăni cu sângele oamenilor şi cu cel al animalelor de companie. Acestea pot ataca o singură persoană de 7-10 ori pe noapte, muşcătura lor generând un real disconfort resimţit prin umflături, roşeaţă, usturime, mâncărimi sau iritaţii, existând chiar riscul ca indivizii atacaţi să dezvolte anumite alergii sau infecţii cutanate grave. Mai mult, după cum am menţionat şi mai devreme, şi animalele de companie pot deveni victime ale ploşniţelor, în special iepurii, hamsterii sau papagalii, câinii şi pisicile fiind mai puţin susceptibile de a fi atacate din cauza pielii şi blănii mai groase pe care o au.

Optează pentru tratamentele de dezinsecţie ploşniţe

Ploşniţele de lemn sunt recunoscute pentru capacitatea pe care o au de a se ascunde şi de a se camufla în zonele greu accesibile dintr-o anumită încăpere, fiind în acelaşi timp imune şi la multe dintre substanţele insecticide care se comercializează în prezent pe piaţa de profil, substanţe care se dovedesc a fi destul de ineficiente împotriva acestor insecte agile. Prin urmare, pentru a putea preveni şi combate într-o manieră cât mai sigură şi cu rezultate instant invaziile de dăunători, este indicat să apelezi la o firmă DDD (Dezinsecţie-Deratizare-Dezinfecţie) autorizată în domeniu, aşa cum este PestControl 24H de exemplu, care oferă servicii prompte de dezinsecţie ploşniţe de lemn în toate ariile de activitate, atât în sectorul rezidenţial, cât şi în cel comercial.

Ajutorul echipelor de operatori DDD este de-a dreptul indispensabil atunci când vine vorba de infestările cu ploşniţe de lemn, întrucât numai acestea au experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a putea interveni într-un mod profesional, indiferent de suprafaţa contaminată şi de dimensiunile acesteia. Graţie echipamentelor speciale de lucru de ultimă generaţie, şi a soluţiilor avizate de Ministerul Sănătăţii cu un grad de eficienţă de 100% împotriva dăunătorilor, o operaţiune de dezinsecţie profesională nu va întârzia să producă rezultate pe măsură aşteptărilor tale, ajutându-te să obţii un spaţiu sigur, complet igienizat şi sănătos, în care să te simţii cât mai confortabil din nou şi în care să nu te mai simţi în pericol din cauza dăunătorilor.

Cine suntem si cum ne gasiti:

PESTCONTROL-BUCURESTI este una din cele mai mari firme prestatoare de servicii DDD din Bucuresti si judetul Ilfov. Compania a trecut prin mai multe restructurari ajungand in prezent lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.

Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending