Connect with us

Platforma Online TV

Descoperă noutățile lunii iulie 2024 la Disney+

Published

on

Reclame

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Vara este în plină desfășurare, iar odată cu mijlocul sezonului estival, Disney+ vine cu o mulțime de surprize pentru întreaga familie! Luna iulie aduce premiere interesante, noi aventuri și povești magice care vor transforma zilele însorite și serile călduroase într-o adevărată sărbătoare a divertismentului.

Toate acestea + multe altele la prețul de 36.99 Lei pe lună.

URSUL (FX’s THE BEAR) SEZONUL 3

17 iulie, toate episoadele disponibile

Serialul „Ursul” de la FX, aclamat de critici, este despre mâncare, familie și nebunia rutinei. În domeniul restaurantelor, fiecare zi poate aduce o bătălie pierdută, iar pe măsură ce Carmy își împinge limitele mai mult ca niciodată și cere excelență de la echipa sa, aceștia fac tot posibilul să se ridice la nivelul intensității sale. Căutarea excelenței culinare îi propulsează pe toți spre noi niveluri și pun la încercare legăturile care țin restaurantul unit.

DESCENDENȚII: ASCENSIUNEA LUI RED (DESCENDANTS: THE RISE OF RED)

Film original Disney, 12 iulie

Noua directoare, fosta răufăcătoare Uma, invită la Şcoala din Auradon o altă răufăcătoare, pe Red, fiica rebelă a îngrozitoarei Regine de Cupă din Ţara Minunilor. Regina de Cupă poartă de mult timp pică Regatului Auradon, în special Cenușăresei, și profită de ocazie să se răzbune atunci când își aduce fiica la școală. Când Regina de Cupă instigă la o revoltă împotriva Auradon, Red trebuie să facă echipă cu Chloe, fiica perfecționistă a Cenușăresei și călătoresc înapoi în timp pentru a încerca să anuleze evenimentul traumatizant care a făcut-o pe Regină să devină rea.

DESENE CU BLUE (BLUEY MINISODES)

Serial original, 3 iulie (7 episoade disponibile)

Colecția „Desene cu Blue” cu episoade ce durează între 1-3 minute este realizată de Joe Brumm, creatorul serialului „Blue”, și produsă de Ludo Studio. Scurtmetrajele evidențiază momente amuzante și dulci cu Blue și Bingo, concentrându-se asupra interacțiunilor jucăușe și a jocurilor care explorează în continuare aceste îndrăgite personaje și lumea lui Blue.

Advertisement

WILL TRENT SEZONUL 2

24 iulie, 3 episoade în premieră

Bazat pe seria de bestselleruri „Will Trent”, scrisă de Karin Slaughter pentru New York Times, agentul special Will Trent de la Biroului de Investigații din Georgia (GBI) a fost abandonat la naștere și a avut parte de o maturizare dură în sistemul copleșitor de centre de plasament din Atlanta. Acum, Will își folosește perspectiva unică în căutarea justiției și are cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor din GBI.

ȘCOALA ABBOTT SEZONUL 3, PARTEA 2 (ABBOTT ELEMENTARY) 

Serial original, 10 iulie (Toate episoadele disponibile)

În această comedie de la locul de muncă, un grup de profesori dedicați și pasionați – și o directoare ușor insensibilă – navighează prin sistemul public de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt depășiți numeric și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea nu tocmai ideală a districtului școlar față de educația copiilor.

N-AM MURIT ÎNCĂ SEZONUL 2 (NOT DEAD YET)

3 iulie, toate episoadele disponibile

De la creatorii David Windsor și Casey Johnson și având-o în rolul principal pe Gina Rodriguez, „N-am murit încă” o urmărește pe Nell Serrano, care se autodescrie ca un dezastru. Jobul ei este să scrie necrologuri la ziarul ei local, în timp ce navighează prin relațiile din viața personală și profesională. Întorsătura este că poate vedea persoanele despre care trebuie să scrie, iar acestea nu ezită să îi dea sfaturi de viață. Serialul este o adaptare după cartea „Confessions of a 40-something F**k Up” de Alexandra Potter.

Știai că?

  • Viitorul este aici! Futurama revine cu sezonul 12, aducând mai multe aventuri și râsete cu Fry, Leela, Bender și gașca. Disponibil pe 29 iulie.
  • Pregătiți-vă pentru mai multe comedii cu vampiri! Sezonul 5 din What We Do in the Shadows de la FX are premiera pe 17 iulie, promițând mai multe aventuri amuzante din partea colegilor voștri de cameră vampiri.

Nu rata ultimele episoade din:

  • LA CLIPPERS: CEL MAI GREU SEZON (FX’S CLIPPED) (Finalul sezonului disponibil din 2 iulie)
  • 9-1-1 SEZONUL 7 (Finalul sezonului disponibil din 10 iulie)
  • STAR WARS: THE ACOLYTE  (Finalul sezonului disponibil din 17 iulie)
  • THE KARDASHIANS SEZONUL 5 (Finalul sezonului disponibil din 25 iulie)

CONȚINUT PREMIAT CU EMMY DISPONIBIL ACUM:

  • CRIME ÎN IMOBIL (ONLY MURDERS IN THE BUILDING) Sezoanele 1-3 disponibile
  • WANDAVISION (STUDIOURILE MARVEL) Toate episoadele disponibile
  • STAR WARS: THE MANDALORIAN Toate episoadele disponibile
  • RĂZBOIUL STELELOR: RĂZBOIUL CLONELOR  (STAR WARS: THE CLONE WARS) Toate episoadele disponibile

Sursă foto: Disney+

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending