Connect with us

Tehnologie

Descopera Nova Y 90

Published

on

Te-ai plictisit de rutina ta zilnică și vrei să adaugi distracție vieții tale? Dacă da, atunci compania Huawei este pe gustul tău cu o altă producție interesantă a smartphone -ului Huawei Nova Y 90. Fără îndoială, telefonul mobil stă la începutul spectacolului doar datorită construcției sale impresionante. Designul iconic al ceasului vă poate pune întreaga lume digitală pe orbită și vă oferă o atmosferă de mare distracție.

Ecran complet al Huawei Nova Y 90:

Dansul luminii, al umbrei și al texturii colorate vă poate duce într-o altă lume și vă poate oferi acces mai departe în univers. În plus, afișajul complet al telefonului mobil este complet fără margini, ceea ce îmbunătățește aspectul general și oferă utilizatorilor o senzație bogată. Cu toate acestea, o ramă extrem de îngustă pe margini menține raportul ecran-corp cu 90%.

Sclipirea din ochii tăi:

Cel mai interesant lucru despre Huawei Nova Y 90 este că este capabil să vă protejeze ochii. Toată lumea știe că lumina mobilului vă pot deteriora ochii, dar compania Huawei ia măsuri serioase pentru protecția utilizatorilor. Producătorii au instalat un ecran luminos de protecție a ochilor care vă oferă mai multe comenzi de reglare fără întreruperi.

Advertisement

Acest lucru vă permite să reglați nivelul de luminozitate conform cerințelor dvs. pentru a vă menține ochii împrospătați și odihniți tot timpul. Mai multe moduri de luminozitate pentru confortul ochilor reduc lumina albastră dăunătoare a smartphone-ului. În acest fel, poți folosi mobilul pentru o lungă perioadă de timp fără a te confrunta cu probleme cu ochii. Putem spune că Huawei Nova Y 90 poate fi o sclipire în ochii tăi, deoarece te duce într-o altă lume și oferă funcții de securitate nelimitate.

Repere ale Huawei Nova Y 90:

Nu există nicio îndoială în faptul că Huawei Nova Y 90 poate fi cel mai bun partener, deoarece este proiectat cu tehnologie avansată. Deci, sunteți liber să vă bucurați de toate funcțiile premium într-un singur sistem. Dacă întâmpinați probleme în găsirea unui smartphone prietenos și de încredere, atunci nu este nevoie să mergeți altundeva când aveți cea mai bună opțiune de a cumpăra Huawei Nova Y90 și de a vă bucura de cea mai bună tehnologie fără nicio întârziere. Dimpotrivă, suntem aici cu câteva detalii importante despre smartphone care te pot ajuta să atingi un nivel mai bun de înțelegere. Să începem să vorbim despre cele mai importante momente chiar acum:

  • În primul rând, Huawei Nova Y 90 oferă un răspuns rapid la încărcare de 40W. Acest lucru vă economisește timp și bateria se umple în decurs de 1 oră sau mai mult.
  • Singura configurație a smartphone-ului îl face vedeta spectacolului. În acest fel, puteți explora totul de pe smartphone cu o singură atingere.
  • Punctul culminant al smartphone-ului care a câștigat competiția se referă la calitatea bateriei. Nova Y90 vine cu cea mai puternică baterie de 5.000 mAh care durează mai mult. Așadar, îl puteți folosi mai mult timp cu o singură încărcare.

Surprinde momentele frumoase ale vieții:

Mișcările devin amintiri frumoase atunci când te bucuri de ele din plin. Ce zici de a surprinde toate aceste momente cu o singură atingere? Ei bine, ideea este impresionantă și Huawei face posibilă surprinderea vieții în toată măreția ei. Camera din spate cu o cameră frontală selfie pune toată frumusețea naturală pe afișaj. Puteți utiliza mai multe setări standard pentru a utiliza diferite filtre, lumini și invers. În plus, puteți schimba și fundalul imaginilor dvs. utilizând tranziții de fundal fără întreruperi.

Facebook Comments Box
id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending