Reţetele lui Jamie pentru friteuza cu aer cald
Premiera: 1 Octombrie, de la 23:45
Această serie plină de veselie e dedicată reţetelor pentru friteuza cu aer cald. Jamie ne oferă idei, sfaturi, trucuri şi reţete create de el. Şi Jamie nu e singur! În fiecare episod, Jamie invită un maestru bucătar ca să aflăm şi mai multe reţete pentru friteuza cu aer cald.
Campionatul deserturilor: Canada (sezon nou)
Premiera: 13 Octombrie, de la 18:30
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară abilitățile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei
runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională și provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul
Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul de Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață
care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor.

Campionatul deserturilor: Africa de Sud
Premiera: 14 Octombrie, de la 22:30
Noii juraţi şi gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi foarte atent. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător!
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák (Sezonul 2)
Premiera: 31 Octombrie, de la 17:00
Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. Însă, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef precum Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, și care nu se teme să schimbe concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace.
Sursă foto: TV Paprika