Descoperă Stratos GIGA 2.0 - pompa inteligentă cu etanșare mecanică - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Descoperă Stratos GIGA 2.0 – pompa inteligentă cu etanșare mecanică

Published

on

Alegerea smart pentru proiecte HVAC

 Aprovizionarea fiabilă joacă un rol central în serviciile de construcție, în special pentru clădirile mari, unde este necesară deplasarea unor debite de volum de apă mari, cu înălțimi mari de livrare pentru a asigura o capacitate optimă de încălzire și răcire.  Wilo România, producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare înalt tehnologizate, vine cu soluția optimă pentru orice proiect HVAC: pompa Wilo-Stratos GIGA2.0. Eficientă energetic, ușor de controlat de la distanță și simplu de utilizat datorită funcțiilor inovatoare de reglaj inteligent, Wilo-Stratos GIGA2.0 impresionează prin adaptabilitate și grad de conectivitate.

Beneficiile Wilo-Stratos GIGA2.0 pentru clădirea sau afacerea ta

Wilo-Stratos GIGA2.0 pune la dispoziția utilizatorilor mai multe interfețe pentru comanda  pompelor multiple, facilitează integrarea în sistemul de automatizare al clădirii, asigură colectarea datelor de funcționare și dispune de opțiuni moderne de accesare remote prin variate dispozitive mobile cu ajutorul Wilo-Smart Connect. Aceste caracteristici deosebite fac ca pompa să poată fi ușor de configurat, operat, urmărit și ajustat la nivel de setări via Bluetooth, prin telefon, fără a mai fi necesară o vizită fizică la locul de instalare. Această opțiune de configurare de tip wireless simplifică cu mult lucrurile, în special când vorbim despre locuri greu accesibile.

„Pompa Wilo-Stratos GIGA 2.0 este una dintre primele pompe inteligente de pe piață care dovedește că eficiența și tehnologia de ultimă generație sunt cheia succesului pentru proiecte rezidențiale și de construcție de amploare, unde trebuie să se pompeze cantități generoase de apă la înălțimi de pompare mari. În plus, oferă o multitudine de funcții care transformă utilizarea unei pompe într-o activitate simplă. Este un produs excelent pentru aplicații de încălzire, climatizare și răcire, și, realmente, o alegere #smart în orice proiect HVAC”, a evidențiat Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo România.

Un produs de top, cu multiple caracteristici

Cu un design compact și un display generos, Wilo-Stratos GIGA2.0 folosește tehnologia butonului verde pentru  operare rapidă și intuitivă. Totodată, pompa asigură eficiența energetică optimă a întregii instalații prin interacțiunea inteligentă dintre tehnologia motorului EC IE5 și sistemul hidraulic, consacrat de pompe (MEI ≥0,7), precum și prin funcțiile inovatoare de reglaj: Dynamic Adapt plus, Multi Flow Adaptation și T-const.

Folosind modulul opțional Wilo-CIF, Wilo-Stratos GIGA2.0 oferă o altă interfață care permite, de exemplu, comunicarea prin diferite protocoale extinse pentru a include o interfață Ethernet pentru BACnet IP și Modbus TCP.

„Tehnologia inovatoare a pompei în combinație cu sistemul hidraulic oferă fiabilitate maximă, ceea ce are un efect imediat, vizibil, asupra proiectelor HVAC în care se utilizează Wilo-Stratos GIGA2.0. Operatorii și instalatorii care aleg Stratos 2.0 sunt foarte mulțumiți de rezultate” – Bogdan Grosu, Service Manager.

Wilo-Stratos GIGA 2.0 este disponibilă în două modele, Wilo-Stratos GIGA 2.0-I – pompă în linie, și Wilo-Stratos GIGA2.0-D – pompă dublă.  Pentru mai multe detalii despre produs, puteți accesa pagina de YouTube Wilo, unde veți găsi atât un video explicativ în limba română: https://bit.ly/Alegerea-smart-WiloStratosGIGA, cât și un interviu care detaliază funcționalitățile unice ale pompei: https://bit.ly/Povestea-WiloStratosGIGA-cu-Fabian.

Despre Wilo România

Advertisement

Wilo România face parte din grupul  Wilo SE-producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. Produsele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă ușurință în utilizare și eficientă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA și AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondată în 1872 ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are astăzi aproximativ 8000 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp. Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending