Descoperim o nouă poveste de viață la Visuri la cheie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Descoperim o nouă poveste de viață la Visuri la cheie

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cel mai mult un copil este atașat de cea care îi dă viață. Iubirea și grija unei mame sunt esențiale pentru dezvoltarea micuților și pentru formarea primilor pași spre viitor. Diseară, de la 20:30, vom cunoaște povestea unei tinere pentru care mama nu a avut rol în viața ei: „Mama mea, încă de când eram mică, a avut probleme cu alcoolul…”

Pentru Sara, mamă i-a fost bunica – cea care a avut grijă de ea și care s-a străduit să-i ofere tot ce a putut ca să suplinească lipsa fiicei sale. Femeia i-a oferit iubire, înțelegere, dar nu a reușit niciodată să-i ofere un confort decent de trai. 

Advertisement

Trăiesc amândouă într-o garsonieră veche, fără căldură și apă caldă, cu probleme serioase. „E plin de mucegai. Incredibil ce aveți aici! E plin de mucegai. E strat de mucegai aici!”, va spune Dragoș Bucur după ce va vedea locuința. Subsolul blocului este inundat, iar toate problemele se resimt în garsoniera celor două.

Advertisement

„Lux pentru mine înseamnă să am apă caldă și căldură în apartament, dar cu toate acestea bunica, unchiul și mătușa mea m-au făcut să nu mă simt diferită față de ceilalți copii”, le va povesti tânăra arhitecților.

Nu ratați în această seară, de la 20:30, o poveste emoționantă și un exemplu de putere și voință care dau curaj. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe voyo.ro. Visuri la cheie – crede în oameni!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending