Connect with us

Life Style

Designerii români și-au prezentat creațiile în cadrul Soirees de la Mode, într-o ediție dedicată Mariei Tănase

Published

on

Seria de evenimente Soirees de la Mode a revenit pe 25 martie la Howard Johnson Grand Plaza Bucharest cu cea de-a 13-a ediție, dedicată Mariei Tănase.

16 designeri și branduri și-au prezentat viziunile artistice inspirate de Maria Tănase, în câte 3 ansambluri vestimentare complexe.

Numele acestei ediții au fost: Agnes Toma, Alexandra Calafeteanu, Female, Florina Ivașcu, Gabriela Atanasov, Kiki Dumitrescu, Kinga Varga, Maria Burnette, Mihaela Cretescu și Iulia Gorneanu, Norina Stoica, Otilia Brailoiu, R’IAS Couture și Mădălina Vlad, Rhea Costa, Rozalia Bot, Sandra Galan și Simona Semen.

Maria Răducanu, invitata specială a serii a susținut un concert unic cu reinterpretări din repertoriul Mariei Tănase, pe întreaga durată a show-ului.

Soirees de la Mode reprezintă unul dintre cele mai longevive evenimente de modă din România, prima ediție având loc acum 13 ani.

În cadrul Soirees de la Mode sunt create toate premizele de ordin spațial – întotdeauna realizat într-un hotel de mare valoare, cu performanțe tehnice exemplare; o echipă de modele, make-up și hair de asemenea de înaltă ținută profesională. Toată această desfășurare de forțe a fost pusă la dispoziția designerilor aleși de către organizatorul Soirees de la Mode, Alin Gălățescu.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending