Connect with us

Evenimente

Designul românesc de produs este expus de Dizainăr, timp de 2 zile, pe plaja din Mamaia

Foto Credit: Dizainar
Avatar

Published

on

În weekendul 6-7 august, la invitația Casa di Peroni, Dizainăr – magazinul exclusiv de design de produs românesc – vă dă întâlnire pe cea mai frumoasă plajă din România.

Timp de două zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Târgului de design de produs și a petrecerii Dizainăr ce se va desfășura vineri, 5 august, începând cu ora 19.00. Târgul va fi deschis iubitorilor de eleganță, frumos și simplitate, sâmbătă și duminică, 6 și 7 august, în intervalul 12:00 – 21:00. Intrarea este liberă.

Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor de design și a amenajărilor interioare, Dizainăr a selectat, pentru târgul din Casa di Peroni, atât design de produs consacrat, dar și accesorii, design grafic și obiecte de design “new entry” ale verii 2016. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Obiectele prezentate de Dizainăr, în weekendul 6-7 august, la târgul de design din Casa di Peroni sunt semnate de:
Accesorii: Atelier S, Bysans Reloaded, Don Papillon, Eventivity Accessorize, Florin Dumitru, Gabriel Geller, Irina Florea, Marele Deget Mare, Oana Boboc, Pompon, Remi Handmade, Sash Accessoires, Sebastian Roncea, Upside Down, Marie Nouvelle, Mădălina Andronic.

Design de produs: Aerium, Atelier A4, Cai verzi pe pereți, Ceramic Sparrow, Florin Poptean, Meao, Mihnea Ghilduș, Ubikubi.

Design grafic: Colorhood, Supersomething, Alexe Popescu & Publica.

Casa di Peroni Cafe del Mar_FB Ads

Primul târg de design de produs românesc de la malul Mării Negre, vă așteaptă în perioada 6-7 august, pe plaja-restaurant Cafe del Mar Mamaia, în intervalul 12:00 – 21:00, într-o oază ferită de griji și stres, numai bună de întâlnire și de rehidratare, @Casa di Peroni.
Mai multe detalii aici

Targ Dizainăr_veioza Roca Targ Dizainăr_vazele you got flowers Ubikubi Targ Dizainăr_set ceramica Ceramic Sparrow Targ Dizainăr_set Albe Ubikubi Targ Dizainar_plante Aerium Targ Dizainăr_papioane din lemn Don Papillon Targ Dizainăr_genti din fetru Irina Florea Targ Dizainăr_cuier meao Cafe del Mar Mamaia_2 Cafe_del_Mar_Mamaia_terrace-4-931x600

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending