Connect with us

Business

Despre canalizari si toalete sa vorbim deschis!

Published

on

Desi nu este un subiect placut sau comod, datorita importantei lui suntem obligati sa vorbim deschis despre sistemele de canalizare si despre nevoia mare de toalete publice a unui oras.

Nu este institutie sau loc public din Bucuresti in care sa nu se gaseasca grupuri sanitare racordate la canalizare, iar acest lucru este un semn clar de civilizatie. Nu poti obliga omul sa se grabeasca sa ajunga acasa sau sa-si forteze organismul si sa se imbolnaveasca. In anumite situatii, se ajunge pana la situatii jenante in care persoana in cauza nu mai poate astepta sa ajunga la o toaleta si atunci dezastrul se produce…

De aceea va spun deschis ca ma bucur cand vad toalete ecologice, unele chiar de lux prin parcuri si mi se pare nedrept, cand din diferite motive stau incuiate fiindca am vazut multi oameni nefericiti, cand au tras zadarnic de usa. Batranilor si bolnavilor le vine foarte greu in aceste situatii.

Fiindca la capitolul comportament prietenos fata de canalizare suntem deficitari, din ce in ce mai des avem nevoie de servicii desfundare Bucuresti realizate de profesionistii numarul 1 din Romania, Aquaactiv.ro.

Spuneam ca suntem vinovati ca se infunda canalizarile, fiindca:

-scapam sau punem intentionat in vasul wc obiecte solide si mari, care chiar daca sunt preluate de jetul puternic de apa, intepeneste undeva pe conducta formand un dop. De la aceasta lejeritate de a arunca in vasul de toaleta ca si in tomberon totul se ajunge la complicatii.

Cand canalizarea se infunda, nu numai cel care a cauzat incidentul are de suferit, fiindca mirosul ajunge intr-o arie larga si deranjeaza pe multi sau se poate ajunge la inundatii si refulari in baie, iar de acolo in intreaga locuinta.

-resturile alimentare solide ajung in toaleta sau in chiuveta, in loc sa fie puse in pungi si sa ajunga la gunoi.

-nu verificam din timp in timp, cum ar trebui sistemul de canalizare, mai ales ca acum firmele specializate dispun de aparatura eficienta, iar cu ajutorul ei pot depista si rezolva toate disfunctiile.

In prezent, firma prezentata mai sus realizeaza desfundarea mecanizate a canalizarii si la cerere vidanjeaza puturi absorbante sau fose septice fara miros. Interventiile lor sunt garantate in sensul ca mirosurile sunt tinute sub control si microbii sunt manageriati astfel incat oamenii din jurul operatiunilor nu sunt deloc expusi pericolelor.

Advertisement

Dupa desfundare se impun interventii adiacente care sa dubleze efectul interventiei. De exemplu s-a facut desfundarea mecanizata, dar pentru eficienta maxima este ideal sa se faca si curatare si spalare mecanizata.

Locurile acelea unde dopurile s-au fixat de peretii tevii trebuie sa fie curatate temeinic sa nu se mai formeze repede la loc. Stim la fel de bine ca de infundarea canalizarii se fac vinovate si grasimile si hidrocarburile, iar firma Aquaactiv.ro le poate curata si poate reabilita intreaga structura de canalizare. O canalizare bolnava se cere a fi diagnosticata in totalitate, nu pe segmente fiindca  se va infunda mereu, in alte puncte. Desfundam intr-un loc si se infunda in altul, iar pentru o lunga perioada de timp va fi din nou nefunctionala, iar efectele ei vor fi suportate de intreaga colectivitate.

Ar fi nedrept si absurd sa zugravim ca sa scapam de mirosul din pereti si de petele inestetice, iar dupa cateva luni, canalizarea sa recidiveze si sa avem de curatit din nou in casa. O astfel de situatie te duce garantat la depresie si la faliment.

Inspectiile video sunt bine venite ca si reabilitarea canalizarii.

Este minunat ca avem specialisti atat de bine pregatiti si care dispun de aparatura necesara care ajuta la depistarea tuturor problemelor unei canalizari! Reparatiile pot fi facute exact la punctul respectiv, fara sa necesite inlocuirea in totalitate a tevilor sau constrirea unei alte canalizari.

Site-ul oficial al firmei este foarte prietenos cu vizitatorul, iar imaginile reflecta adevaratul profesionalism al specialistilor. Aici sunt vizibile si datele de contact, precum si informatii privind activitatea firmei.

Clientul poate solicita consiliere gratuita, in cazul in care are vreo problema lagata de vidanjare sau canalizare.

Se pare ca specialistii acestei firme sunt cei mai solicitati in Bucuresti, oamenii apreciind:

-disponibilitatea. Au fost cazuri in care au intervenit pentru rezolvarea urgentelor in zilele libere sau de sarbatoare.

-aparatura si echipamentele foarte bune. Vidanjele lor sunt atat de performante, incat nu emana niciun miros in timpul vidanjarii

Advertisement

-diagnoza este urmata de desfundare sau alte tipuri de interventii care se impun.

-tarifele sunt oneste raportate la calitatea si importanta serviciilor.

-ofera consiliere si in vederea obtinerii autorizatiei pentru constructia canalizarii.

-exista specialisti suficienti care sa intervina rapid in caz de urgente.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending