Connect with us

Emisiuni

Despre evoluţia artei dramatice, într-un interviu special cu regizorul Oriza Hirata

Published

on

TVR Cultural difuzează mâine, de la ora 16.15, un reportaj dedicat regizorului Oriza Hirata şi spectacolului „Însemnări din Tokyo”, pus în scenă în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a Festivalului de Teatru de la Sibiu. Materialul pe care vi-l propune realizatoarea Sanda Vişan cuprinde un interviu special acordat de către regizorul japonez cu ocazia festivalului.

Spectacolului „Însemnări din Tokyo” a fost prezent pe scena Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu în cadrul ediţiei cu numărul XVII. Piesa a fost pusă în scenă de compania Seinendan, al cărei director este regizorul Oriza Hirata.

Telespectatorii TVR Cultural sunt invitaţi să cunoască lumea teatrului din perspectiva unui om de cultură plurivalent: Oriza Hirata, dramaturg, regizor, scriitor, profesor universitar şi consilier al Primului Ministru al Japoniei.

Aflaţi detalii interesante despre rolul teatrului în comunicare, despre implicarea roboticii în reprezentaţiile de teatru şi despre evoluţia teatrului japonez contemporan, într-un dialog cu Oriza Hirata, o personalitate în dublă ipostază: om de teatru şi expert în comunicare.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau