miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniDespre lumină şi întuneric, cu Cristi Minculescu, la „Nocturne", pe TVR 1

  Despre lumină şi întuneric, cu Cristi Minculescu, la „Nocturne”, pe TVR 1

  Un om sensibil până la vulnerabilitate, deghizat într-un dur cu geacă de piele. Urmărim povești de pe scenă, dar și din afara ei, despre lumină și întuneric, la „Nocturne”, cu Cristi Minculescu. Marina Constantinescu ne dă întâlnire luni, 27 noiembrie, ora 23.00, la TVR 1.

  Să cânți rock în anii ´80 însemna un act de curaj în cel mai pur sens al cuvântului. Rockerii, cu părul lor lung și atitudinea rebelă, nu erau deloc pe placul sistemului comunist. Dar tocmai faptul că această muzică era interzisă sau difuzată la ore imposibile din noapte o făcea iubită, căutată și trăită până la vibrație de generații întregi.

  Invitatul Marinei Constantinescu de luni, 27 noiembrie, este vocea cu care se confundă trupa IRIS de peste 40 de ani. „Bună seara, prieteni!” nu este un salut oarecare, este aproape o marcă înregistrată Cristi Minculescu, o plecăciune în fața celor care „i-au ajutat să zboare chiar și atunci când aveau aripile frânte”. Cristi Minculescu este invitatul Marinei Constantinescu la „Nocturne”, luni, de la ora 23.00, la TVR 1.

  A debutat în 1979, la o „cântare” în Herăstrău cu trupa „Harap-Alb”, între două momente folclorice. Au fost acolo 10.000 de spectatori care l-au sedus iremediabil și care, poate, au reprezentat un ingredient important din elixirul tinereții fără bătrânețe. Despre acest om sensibil până la vulnerabilitate, deghizat într-un dur cu geacă de piele, aflăm că este, pe lângă fotbal, și un împătimit al teatrului. O întâlnire care l-a marcat a fost cea cu Florian Pittiș în vestitul și exclusivistul „Club A”, în tainele căruia vom pătrunde și noi în ediția de luni seară a emisiunii „Nocturne”. De văzut neapărat pe 27 noiembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

  „Am un mare respect pentru cei care reușesc să-și pună sufletul pe tavă, dezinteresat și sincer, pentru a crea emoție”, mărturiseşte Cristi Minculescu în discuţia cu Marina Constantinescu la „Nocturne”.

  A încercat să nu se lase schimbat de cumplita boală moștenită genetic, să nu se întrebe niciodată „de ce eu?” și a continuat să scrie istorie și după această bornă a vieții sale. „Lumina ne arată cât de întuneric este. (…) Dar o vezi mereu la un capăt de tunel”, rosteşte Cristi Minculescu la „Nocturne”, pe TVR 1.

  „Prietenul este cel care vine spre tine când toți ceilalți pleacă”, crede solistul pe care îl vom descoperi din alte perspective luni seară, la „Nocturne”.

  Întâmplări de necrezut, direct de la sursă, de la legenda care a creat istoria, povești de pe scenă, dar și din afara ei, despre lumină și întuneric, luni, la „Nocturne”. Cu Cristi Minculescu şi Marina Constantinescu. De la ora 23.00, la TVR 1.

  Anna Ungureanu, dirijorul şi Emil Pantelimon, managerul Madrigalului, actorii Carmen Tănase, Ştefan Bănică şi Adrian Văncică, Oana Drăgulinescu, fondator al Muzeului Abandonului se numără printre invitaţii noului sezon „Nocturne”, care a început la TVR 1 pe 23 octombrie 2023.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente